Actorul Nick Cordero a murit infectat cu coronavirus. Ce i s-a întâmplat înainte de moarte a fost îngrozitor!

6 iulie 2020 13:17   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul Nick Cordero a murit infectat cu coronavirus, după trei luni de suferință cumplită. Vedeta de pe Broadway, în vârstă de 41 de ani, s-a stins din viața duminică, în Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, unde fusese internat în martie.

Anunțul morții a fost făcut de soția sa, Amanda Kloots, printr-o postare emoționantă pe Instagram. Aceasta a scris că în ultimele sale clipe Nick Cordero a fost înconjurat de familie, care a cântat și s-a rugat în timp ce el a părăsit liniștit acest pământ.

Actorul Nick Cordero a murit infectat cu coronavirus. Soția, Amanda Kloots: „Mi-am pierdut credința”

„Dumnezeu are acum încă un înger în rai”, a mai spus Amanda, care are cu Nick Cardero un băiat în vârstă de un an, pe nume Elvis. „Mi-am pierdut credința și mă doare tot. Inima mea este frântă și nu îmi pot imagina viața noastră fără el. Nick a fost o lumină strălucitoare”, a scris Amanda Kloots, care îi era soție din 2017.

Nick Cordero suferise o amputație de picior

Suferința starului de pe Broadway, nominalizat la Premiul Tony pentru cel mai bun rol secundar într-un musical, a fost una îngrozitoare. Nick Cordero tocmai se mutase din New York la Los Angeles pentru a putea juca în Rock of Ages Hollywood. În martie, s-a infectat cu coronavirus și a fost internat în spital, iar evoluția sa a fost una dramatică, aflăm de pe stirileprotv. În aprilie, doctorii i-au amputat un picior din cauza formării unor cheaguri de sânge în timp ce era ventilat mecanic. Ulterior, Nick Cordero a suferit mai multe complicații, printre care două atacuri cerebrale, un șoc septic și acumulare de fungi în plămâni.

Mai multe