Actorul sexy din «Suleyman Magnificul» a făcut baie de mulțime la București!

26 iunie 2019 19:42   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Burak Ozcivit a venit pentru prima oară în România și și-a făcut „intrarea” conform așteptărilor! Actorul a făcut o baie de mulțime serioasă la întâlnirea cu fanele sale, care a avut loc într-un centru comericial din Capitală, care s-au „bătut” pentru un loc cât mai aproape de idolul lor.

Isterie printre fanele serialului-fenomen „Suleyman Magnificul”! Unul dintre cei mai iubiți și arătoși actori ai show-ului, Burak Ozcivit, a venit în România miercuri, 26 iunie, și a avut o întâlnire cu admiratorii săi din țara noastră. Acesta s-a bucurat de prezența a sute de fane în cadrul evenimentului, care mai mai că ar fi sărit pe el, la propriu, dacă nu ar fi existat în jur în agenți de pază.

Burak Ozcivit a făcut baie de mulțime la întâlnirea cu fanele din București

„Echipate” toate cu telefoane mobile și zâmbete largi, fanele lui Burak s-au strâns în număr mare într-un mall din Capitală pentru a-și vedea live idolul, dar și pentru a înregistra momente de neuitat cu acesta. Fete și femei de toate vârstele, care au îndrăgit serialul „Suleyman Magnificul” au avut șansa de a sta extrem de aproape de actor, care a făcut o baie adevărată de mulțime, spre entuziasmul acestora.

Burak Ozcivit, în vârstă de 34 de ani, a interpretat rolul boierului Bali Malkocoglu din „Suleyman Magnificul” și este considerat a fi unul dintre cei mai frumoși actori din lume. Acesta a mai jucat și în serialul „Dragoste Infinită”, cele două show-uri aducându-i notorietatea și a venit pentru prima oară în România miercuri, 26 iunie. Actorul este imaginea unui brand de haine bărbătești, care va deschide un magazin într-un mall din București.

Burak s-a întâlnit cu fanii începând cu orele 16:00, în Afi Cotroceni (în fața Cinema City), apoi, de la orele 17:00, a participat la ceremonia de deschidere a magazinului pe care îl reprezintă, situat la parter. Recunoscut pentru șarmul lui, actorul i-a dat nu o dată motive de gelozie soției sale, Fahriye Evcen.

Cu câțiva ani în urmă, Denisa de la Bambi a povestit cum, într-o vacanță în Turcia, celebrul actor i-a făcut curte. Cântăreața Inna l-a cunoscut și ea pe șarmantul Burak, cu prilejul filmării unui spot publicitar alături de el, la o marcă de șampon. Cârcotașii au spus atunci că actorului i s-ar fi aprins atât de rău călcâiele după frumoasă brunetă, încât soția lui i-ar fi interzis să se împrietenească pe rețelele sociale cu aceasta.

Mai multe