Actrița Kirsten Dunst, sexy pe covorul roșu la patru luni după ce a născut

18 septembrie 2018 17:24   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actrița Kirsten Dunst și logodnicul ei, actorul Jesse Plemons, au participat luni la decernarea premiilor Emmy 2018. A fost prima apariție a celor doi după ce au devenit părinți și toată lumea a admirat ținuta sexy pe covorul roșu a actriței de 36 de ani.

Pentru prima ei apariție pe covorul roșu de când a devenit mamă, Kirsten Dunst (36 de ani) a ales o rochie bleumarin, lungă până-n pământ, cu bretele și un corset i-a pus în valoare decolteul generos. Actrița și-a accesorizat ținuta cu cercei și brățări și și-a lăsat părul blond să-i cadă în valuri pe umeri.

Partenerul ei de viață, actorul Jesse Plemons (30 de ani), nominalizat pentru rolul din episodul ”USS Callister” al serialului britanic ”Black Mirror”, a purtat tradiționalul costum negru.

Kirsten Dunst a născut în mai un băiat perfect sănătos, însă cei doi au evitat să ofere prea multe informații despre cel mai important eveniment din viața lor. De altfel, actrița a fost foarte discretă atât în ceea ce privește relația cu Plemons, cât și în legătură cu sarcina ei, pe care e recunoscut-o cu numai trei luni înainte de a naște.

Kirsten Dunst și-a cunoscut logodnicul pe platourile de filmare

Dunst și Plemons s-au cunoscut în 2006, pe platourile de filmare a celui de-al doilea sezon din serialul ”Fargo”, unde cei doi au interpretat un cuplu căsătorit. Primele zvonuri cu privire la o eventuală logodnă au apărut în ianuarie 2017, când Dunst a fost fotografiată purtând un inel de logodnă la decernarea Globurilor de Aur.

În iunie 2017, actrița a recunoscut că intenționează să-și mărească familia. ”Am ajuns în acel punct al vieții mele în care mi-am dat seama că muncesc de la vârsta de trei ani și că ar trebui să fac un copil și să mă liniștesc”, a declarat Kirsten Dunst pentru ediția britanică a revistei Marie Claire.

Mai multe