Adele, îndrăgostită la 2 ani de la divorț: ”Mi-am găsit sufletul pereche”. Noul iubit stă peste drum de fostul ei soț

15 noiembrie 2021 12:08   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Adele a făcut dezvăluiri într-un interviu pe care l-a acordat recent lui Oprah Winfrey, spunând, cu entuziasm: ”Mi-am găsit sufletul pereche”. Ea este îndrăgostită lulea de noul iubit.

Adele a făcut dezvăluiri într-un interviu pe care l-a acordat recent lui Oprah Winfrey, spunând: ”Mi-am găsit sufletul pereche”. Cântăreața de 33 de ani a declarat că și-a întâlnit sufletul pereche, care se numește Rich Paul (39 de ani). Ea a mai spus că locuiește peste drum de fostul său soț, Simon Konecki, de 47 de ani. Adele a ținut să sublinieze că a știut cu mult timp înainte de divorț că trebuie să se despartă de soțul său, care, a spus ea, i-a salvat viața la un moment dat. În prezent, au relație bună, de dragul fiului lor, Angelo, în vârstă de 9 ani.

Adele este de nerecunoscut! Cât de mult a slăbit artista și care îi este secretul?

Adele arată demențial în prima sa apariție TV, după ce a slăbit 50 de kg: «Am putut să aduc doar jumătate din mine!»

Adele -a despărțit pe cale amiabilă

Cuplul s-a separat în aprilie 2019, iar în luna septembrie a aceluiaşi an, ea a depus cererea de divorţ. Simon Konecki a acceptat să aibă custodia comună cu Adele. Cei doi s-au înţeles la numai 4 zile de la depunerea actelor de divorţ la un tribunal din Los Angeles. Tot ca un semn că despărţirea lor a fost amicală este faptul că Simon a acceptat ca toate discuţiile legate de bani ale desfacerii căsătoriei să se facă “prin mediere privată”. Micuţul Angelo locuieşte împreună cu mama lui, în Beverly Hills Adele a mai povestit în timpul interviului acordat lui Oprah Winfrey că se simte împăcată că a reușit să îngroape securea războiului cu tatăl ei cu câteva zile înainte ca acesta să moară. Adele a mai dezvăluit că a trecut printr-un coșmar inimaginabil în timpul regimului de slăbit. 

Mai multe