Adele, probleme cu vocea? Ce anunț a făcut solista

23 septembrie 2016 20:46   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În ciuda faptului că a interpretat unele dintre cele mai de impact balade din ultima perioadă, cântăreața Adele se plânge că renunțarea la fumat i-a deteriorat vocea, aceasta devenind ''mai slabă''.

Artista în vârstă de 28 de ani, care ocupă primele locuri în topurile muzicale, a renunțat la acest viciu în urmă cu cinci ani pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate, însă acum se teme că acest lucru i-a afectat performanțele vocale, venindu-i greu să atingă notele înalte, a declarat solista pentru Daily Mail.

''Oamenii cu cele mai bune voci erau fumători. M-am lăsat de fumat și sunt convinsă că asta mi-a făcut vocea mai slabă'', a declarat ea pentru etalk.ca. Totuși, vedeta a remarcat și o parte pozitivă: ''Degetele mele nu mai sunt portocalii'', a mai spus ea.

Pentru a-și proteja vocea, Adele care este mama unui băiețel de trei ani, Angelo, a renunțat și la mâncarea sa preferată, pizza. '

"Nu mai pot mânca pizza! Cât de rău e? Pentru că are roșii gătite, care nu fac bine la gât și provoacă reflux gastric", le-a spus ea fanilor într-un show recent.

În 2001, Adele a suferit o hemoragie la corzile vocale, fapt ce a obligat-o să renunțe la un turneu mondial și să treacă printr-o operație cu laser.

Marți, vedeta și-a dedicat concertul, susținut cu casa închisă, cuplului Brad Pitt - Angelina Jolie, după aflarea veștii divorțului. ''M-am trezit dimineață și am rămas șocată'', a mărturisit vedeta pe scenă.

Mai multe