Adele și-a finalizat divorțul. A apelat la mediatori pentru a se înțelege cu soțul

5 martie 2021 16:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cântăreața Adele și-a finalizat divorțul. Artista a avut nevoie de mediatori pentru a ajunge la înțelegere cu fostul soț.

Cântăreața Adele (32 de ani) și-a finalizat divorțul. În sfârșit e liberă! Adele a semnat joi, 4 martie, actele de divorț împreună cu fostul soț, Simon Konecki, de 46 de ani. Cei doi s-au despărțit în urmă cu peste doi ani. Finalizarea divorțului a durat mult din cauza discuțiilor privitoare la împărțirea averii de 190 de milioane de dolari. Artista a avut nevoie de mediatori pentru a ajunge la înțelegere cu fostul soț în această privință. Ei se vor ocupa, însă, împreună de creșterea fiului lor, Angel, de 8 ani.

Adele a slăbit 19 kg după ce a renunţat complet la un aliment

Adele arată demențial în prima sa apariție TV, după ce a slăbit 50 de kg: «Am putut să aduc doar jumătate din mine!»

Micuțul Angelo locuiește împreună cu vedeta

“L-au crescut pe Angelo cu dragoste, căldură şi respect adevărat unul pentru altul. Ea este foarte fericită să fie mamă şi să cânte”, a spus o sursă. Simon şi Adele şi-au început relaţia în 2011 şi în 2012 a venit pe lume fiul lor. Cuplul a ales să divorţeze în California. Micuţul Angelo locuieşte împreună cu mama lui, Adele, în Beverly Hills, unde aceasta a achiziţionat o nouă casă chiar faţă în faţă cu cea în care locuia împreună cu Simon. Cântăreața Adele și-a finalizat, ieri, divorțul.

Mai multe