Adele, strălucitoare la Brit Awards. Şi-a pus în evidenţă talia de viespe şi picioarele perfecte

9 februarie 2022 9:11   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Adele a strălucit la gala de decernare a Brit Awards 2022, care a avut loc marţi, 8 februarie, în Londra. Solista de 33 de ani a uimit cu ţinutele sale, elegante, care i-au pus în valoare sileuta. 

Adele a fost marea câştigătoare a serii la Brit Awards. Cântreaţa a plecat acasă cu trei statuete, pentru "Cel mai bun album", "Cel mai bun cântec" şi "Artistul anului". Premiul pentru album a fost dedicat fiului ei, Angleo. Adele a declarat, în cadrul ceremoniei, printre lacrimi, că micuţul a fost cel care a ajutat-o să treacă peste divorţul de Simon, căruia i-a mulţumit de asemenea în discurs. 

"Acest album este călătoria noastră, nu doar a mea", a declarat Adele, conform thesun.co.uk. 

Solista a uimit cu ţinutele sale, care i-au scos în evidenţă silueta. Pe covorul roşu, Adele a ales o rochie lungă, elegantă, cu un decolteu imens şi care a punctat talie de viespe. Adele a accesorizat ţinuta cu o pereche de cercei strălucitori, iar părul a fost dat pe spate, pentru a lăsa la vedere decolteul în V. 

În timpul ceremoniei, Adele a schimbat ţinuta cu o rochie scurtă, cu umerii căzuţi, un decolteu imens şi scurtă, cu vedere la picioarele perfecte. 

Care au fost câştigătorii Brit Awards 2022

Gala Brit Awards 2022 s-a ţinut pe O2 Arena, din Londra şi a fost prezentată de actorul Mo Gilligan. Pe scenă au urcat Ed Sheeran, Bring Me The Horizon şi Anne-Marie, printre alţii. 

Adele, care a fost nominalizată la patru categorii, a plecat acasă cu trei trofee. Al patrulea, pentru "Cel mai bun artist pop/R&B" a fost câştigat de Dua Lipa. 

Olivia Rodrigo a primit premiul pentru cântecul internaţional al anului, pentru piesa "Good 4 You". Sam Fender a primit premul pentru "Cel mai bun artist rock/alternativ", iar Becky Hill, "Cel mai bun artist dance".

Billie Eilish a fost aleasă "Cel mai bun artist internaţional", iar Little Simz, "cel mai bun artist debutant". Premiul pentru "cel mai bun grup internaţional" a fost căştigat de Bruno Mars şi Anderson Paak, iar Ed Sheeran a fost desemnat compozitorul anului. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!!

Mai multe