Adele, vizită emoţionantă la blocul ars din Londra. Cum a fost fotografiată

15 iunie 2017 9:01   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Tragedia din noaptea de 14 iunie, când un bloc turn a ars complet în Londra, a emoţionat o lume întreagă. Locuitorii capitalei britanice s-au grăbit să le sară în ajutor oamenilor rămaşi pe drumuri după ce angoniseala de o viaţă le-a fost făcută scrum. Printre cei care au mers să vorbească cu supravieţuitori s-a numărat şi Adele.

Solista a participat miercuri seară la un vigil pentru victime care s-a ţinut chiar lângă turnul Grenfell. Într-op rochie lungă neagră, cu părul prins, Adele a fost însoţită de soţul ei, Simon Konecki, conform mirror.co.uk. Ea i-a încurajat pe supravieţuitori. Însă ce a impresionat a fost faptul că Adele nu a anunţat că va merge la blocul incendiat. Ea a fost fotografiată de cei aflaţi la faţa locului, cu ochii în lacrimi, vizibil afectată. 

Adele nu e singura vedetă care şi-a oferit sprijinul pentru victime. Alte celebrităţi au donat bani, haine şi mâncare, cum a fost cazul lui Jamie Oliver. El a anunţat că rezidenţii blocului sunt aşteptaţi la unul din restaurantele sale pentru a primi o masă caldă. 

Mai multe