Adevărata cauză a morţii lui Bobbi Kristina Brown

4 martie 2016 16:54   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Huston, nu a murit din cauze naturale, conform raportului medico-legal care a fost dat publicităţii vineri (4 martie). Tânără de 22 de ani s-a stins din viaţă pe 26 iulie 2015, la şase luni după ce a fost găsită inconştientă în cadă, în propria casă.

Informaţia a fost făcută publică după ce un judecător a decis ca dosarul să fie dat publicităţii. Conform medicilor, o combinaţie de canabis şi alcool au dus la moartea ei, alături de medicaţie pentru anxietate. Un alt motiv care a dus la moartea lui Bobbie Kristina a fost inecul. 

"Moartea nu a fost clar una naturală, dar medicul nu a putut stabili dacă a fost premeditată sau un accident. Modul în care a murit nu a fost determinat", se arată într-o declaraţie dată presei, conform bbc.com. 

Documentele privind moartea lui Bobbi Kristina au fost ţinute secrete după ce statul a cerut acest lucru pentru a nu afecta ancheta privind decesul tinerei. 

Bobbi Kristina a fost singurul copil al lui Whitney Huston şi al lui Bobby Brown. Ea a fost îngropată în New Jersey, lângă mama ei, care a murit înecată în 2012. 

Mai multe