Adriano Celentano împlineşte 80 de ani! Uite cum arată starul

5 ianuarie 2018 12:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Adriano Celentano împlineşte sâmbătă 80 de ani şi încă mai cântă. Deşi a devenit bunic, starul italian este şi astăzi la modă.

Legendarul cântăreţ, compozitor, actor, regizor italian Adriano Celentano împlineşte sâmbătă, 6 ianuarie, 80 de ani. Însă nici pe departe să fie demodat. În continuare este pe val. CD-ul său „Tutte le migliori”, care include duetele solistului cu Mina se află pe locul trei în topuri.

Celenano este cel mai bine vândut cântăreţ italian de sex masculin. A lansat 40 de albume şi nenumărate hit-uri, între care se numără “Azzurro”, “Pregheró”, “La coppia più bella del mondo”. Până în prezent a vândut peste 70 de milioane de discuri. Celentano şi-a început cariera la 18 mai 1957, la un festival organizat la Milano. Doi ani mai târziu, cariera sa şi-a luat zborul datorită cântecului “Il tuo bacio è come un rock”. Curând a devenit cunoscut sub porecla “Molleggiato” (Flexibilul), datorită stilului său unic de dans. În 1961, şi-a făcut apariţia la Festivalul de la Sanremo cu piesa “24 mila baci”.  În 1998 a înregistrat un album cu Mina, care include cântecul “Acqua e sale”, din care s-au vândut 1,6 milioane de exemplare. În 1964 s-a căsătorit în mare secret cu producătoarea şi cântăreaţa Claudia Mori, pe numele adevărat Claudia Moroni. Ei au împreună trei copii: Rosita (52 de ani), Giacomo (51 de ani) şi Rosalinda (49 de ani). Din 2004, Adriano Celentano a devenit bunic. S-a născut unicul său nepot, Samuele, fiul lui Giacomo şi al soţiei lui, Katia.

Mai multe