Află cum şi-au pierdut virginitatea 10 vedete de la Hollywood!

18 aprilie 2010 9:29   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Înainte să devină bogate, celebre şi adulate de public, toate celebrităţile au fost cândva virgine (unele încă sunt, evident). Ia gândiţi-vă, cineva în lumea asta l-a dezvirginat pe George Clooney, Brad Pitt sau a dezvirginat-o pe Michelle McGee.

Multe dintre vedete încă păstrează secretul primei lor experienţe sexuale, însă multe sunt şi cele care vor să dezvăluie detaliile picante. Astfel, află aici cum şi-au pierdut virginitatea 10 dintre vedetele hollywoodine, informează www.thefrisky.com.

1. Actorul din serialul Lost, Matthew Fox, a declarat recent pentru publicaţia Playboy, că şi-a pierdut virginitatea la vârsta de 12 ani cu o fată "care era cu vreo doi ani mai mare decât mine".

El a continuat: "Chiar pot să văd iar evenimentul, în mintea mea, ca pe nişte fotografii. S-a petrecut în Dubois, Wyoming, pe pământ, lângă un râu. A fost o experienţă extrem de ciudată şi oribilă - doi copii care-şi dădeau pantalonii jos".

2.  Tina Fey şi-a pierdut virginitatea abia la vârsta de 25 de ani şi i-a spus lui David Letterman că "nu a putut să se despartă de ea", apoi a explicat celor de la Vanity Fair "îmi aduc aminte că invitam oameni la mine acasă, în liceu, pentru a ne juca diverse jocuri - aşa de cool sunt. Uite aşa am rămas virgină până la vârsta de 25 de ani - aducând acasă bărbaţi gay, pentru a ne juca Celebrity".

3. Shirley Manson, solista trupei Garbage, şi-a descris astfel prima experinţă erotică: "Aveam 15 ani şi am făcut-o cu un tip mai în vârstă decât mine, de care eram complet dată peste cap.

Din păcate, a fost o experienţă neplăcută. Nu a durat decât 40 de secunde şi-mi aduc aminte cuvintele "asta e tot?" ce-mi zburau prin creier".

4. Anthony Kiedis a fost dezvirginat chiar de iubita tatălui său, Blackie. "Într-o noapte, când Anthony avea 12 ani s-a dus cu tatăl lui şi prietena acestuia, Blackie, la  Rainbow Room.

În timp ce Blackie dansa pentru ei, Anthony întreabă: "Tată, pot să am prima mea experienţă sexuală cu prietena ta?", iar taică-so i-a spus: "Sigur, fiule". Aşadar, s-au întors acasă, unde tatăl său a pus-o pe fată lângă copil", se pare că asta a declarat Kiedis celui care-i scrie biografia.

5. Marilyn Manson a scris despre prima lui experinţă sexuală (cu o fată pe nume Tina), în "The Long Road Out Of Hell": "Am stat jos pe un deal. Am început să ne sărutăm şi în câteva secunde mâna mea era în panatlonii ei.

Primul lucru care mi-a trecut prin minte a fost că avea mult păr. Poate nu avea o mamă care s-o înveţe despre epilat... Doar gândul unei posibile penetrări mă putea face să ajung la orgasm, aşa că înainte să intru de tot în ea, s-a terminat".

6. Celine Dion şi-a pierdut virginitatea cu soţul ei, mai bătrân decât ea, René Angélil: "Eran la Dublin, în ziua de 30 aprilie, 1988, când era competiţia de la Eurovision. El a venit în cameră cu mine. Eu aveam un plac exact: i-am luat capul în mâini şi l-am sărutat.

Mi-am pus mâinile în jurul gâtului său, el mă ţinea strâns...iar uşa era încă deschisă în urma lui. Apoi mi-a îndepărtat mâinile şi a plecat din cameră.Am stat o clipă acolo, singură, cu inima bătându-mi cu putere. Am sunat la el în cameră să-i spun că dacă nu vine imediat înapoi am să bat la uşa lui. Însă nu mi-a răspuns nimeni.

A fost el cel care m-a sunat, câteva minute mai târziu, din holul hotelului, să mă întrebe dacă sunt ok. Apoi mi-a spus: "Dacă într-adevăr vrei asta, voi fi primul tău. Şi eu i-am răspuns: "Vei fi primul. Şi singurul".

7.  Steven Tyler şi-a pierdut virginitatea cu o femeie uşoară. El a spus: "Când am ajuns acolo ea era deja extrem de dezinhibată şi udă. A fost o experienţă perversă. A trebuit să-mi spăl penisul în chiuvetă".

8.  Brooke Shields a făcut-o prima dată în facultate, dar şi-ar fi dorit să se întâmple mai devreme de 22 de ani. E a declarat celor de la revista Health: "Cred că ar fi trebuit să fac sex mult mai devreme. Cred că dacă s-ar fi întâmplat asta, m-aş fi cunoscut mult mai bine. Spre exemplu, nu cred că aş mai fi avut probleme cu greutatea".

9. Lisa Kudrow a aşteptat până în clipa în care s-a căsătorit. Despre virginitatea ei, a spus: "Am decis că virginitatea mea este foarte preţioasă. Era ceva la care ţineam foarte mult şi visam s-o dăruiesc cuiva care într-adevăr să merite".

10. Jaime Pressly şi-a pierdut virginitatea la 14 ani, dar a spus că nu a fost o experinţă aşa plăcută, iar tipul care a deflorat-o nu a terminat.

Mai multe