Aguilera: «Funduleţul ăsta costă 10.000$»

4 decembrie 2012 15:13   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Grasă şi cu fund bombat! Aşa se vrea cântăreaţa americană Christina Aguilera, care şi-ar fi pus recent implanturi cu silicon în fese ca să-şi evidenţieze posteriorul, după cum dezvăluie “National Enquirer”.

În ultima vreme, Christina Aguilera, în vârstă de 31 de ani, a luat proporţii inimaginabile. Diva este mulţumită cu trupul său plin de şunci, tot ce o nemulţumea până acum era faptul că nu avea fundul "ridicat şi rotunjit".

Aşa că a dat fuga la o clinică specializată, în secret, ca să-şi pună implanturi în fese, potrivit jurnaliştilor de peste Ocean. Potrivit buttimplantscost.com, operaţia a costat-o circa 10.000 de dolari (circa 35.000 lei), cu tot cu medicamentele şi consultaţiile postoperatorii. Christina e acum fericită că are un posterior mai "impunător" decât al cântăreţei Nicki Minaj, cunoscută drept "artista cu cel mai bombat posterior", foarte la modă mai ales datorită hitului "Right Thru Me".

Implanturile fesiere din silicon se fac sub anestezie generală. Medicii fac o incizie în zona de întâlnire a feselor şi creează "buzunare" în care le inserează. Implanturile se plasează sub muşchii fesieri şi dau un plus de volum. Există însă mari riscuri de infecţii şi sângerări, fiindcă intervenţia chirurgicală se face într-o zonă foarte solicitantă.

Mai multe