Aici se ascunde blonda de la ABBA

14 iunie 2016 20:52   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nici 25 milioane € pentru un show nu o conving să revină în ABBA! Celebra Agnetha Faltskog (66 de ani) trăieşte ascunsă pe o insulă. Nu vrea să mai audă de turnee şi de fani!

Admiratorii din întreaga lume au fost emoţionaţi când legendara trupă ABBA s-a reunit, pentru prima oară după 30 de ani, duminică, 5 iunie. Minunea nu s-a întâmplat în 2000, când Agnetha Faltskog, Björn Ulvaeus (71 de ani), Benny Andersson (69 de ani) şi Anni-Frid  (Frida) Lyngstad (70 de ani) au primit o ofertă de peste 1 miliard de euro pentru un show din nou împreună. S-a întâmplat la împlinirea a 50 de ani de când Björn  şi Benny s-au cunoscut.

Fanii  au început din nou să spere că ABBA va reînvia, însă au fost dezamăgiţi repede după ce s-a aflat că Agnetha e cauza pentru care trupa nu va mai renaşte. Celebra blondă trăieşte retrasă pe insula Ekero, la 12,8 km de Stockholm. E mai fericită ca niciodată în casa ei cu 6 dormitoare. Rareori e văzută la volanul unei maşini mici negre, mergând foarte încet. “Vorbeşte numai cu caii ei”, a spus Helen Rosell, o vecină de 47 de ani. Din când în când, vedeta se duce la supermarketul din apropiere ca să-şi cumpere aceleaşi produse: pâine, lapte, pastă de dinţi, detergent de podele, îngheţată şi musli. “Nu am întrebat-o niciodată despre ABBA. Ne facem că nu ştim că e faimoasă. O deranjează”, spun vânzătorii. Preferă viaţa retrasă gloriei, fiindcă îi e frică să meargă cu avionul în turnee, de la o aterizare de urgenţă din 1979, în SUA. Are oroare de agitaţie şi de lume multă. “Am obosit după ABBA, vreau doar să fiu liniştită”, a spus Agnetha. Ea are doi copii din mariajul cu Björn Ulvaeus, care a durat din 1971 până în 1980.

Click! spune

Trupa ABBA s-a înfiinţat în 1972 şi s-a dezmembrat în 1982. A vândut peste 400 milioane de albume. Între hiturile sale se numără: “Mamma Mia”, “Dancing Queen”, “Money Money Money”. Agnetha are o avere de 52 milioane €, Björn are 82 milioane €, iar Benny a adunat 30 milioane €. Roşcata Anni-Frid are în conturi 190 milioane €.

Mai multe