Al Bano e furios foc pe Romina Power. Gestul făcut de ea la o televiziune l-a enervat

8 iunie 2020 20:47   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Scandal! Al Bano s-a supărat pe fosta lui soţie, Romina Power. Cântăreţul s-a enervat pentru că ea a vrut să citească la televizor o poezie dedicată lui. Asta ar fi putut să o supere pe actuala sa iubită, Loredana Lecciso.

Cântăreţul italian Al Bano (77 de ani) e furios pe fosta sa soţie, Romina Power (68 de ani). Totul a pornit de la faptul că aceasta a vrut să-i dedice o poezie, la un post de televiziune. S-a întâmplat la 20 mai, când el a împlinit 77 de ani, dar supărarea cântăreţului s-a aflat abia acum.

Romina a vrut să citească poezia ca un dar pentru fostul soţ. Însă Al Bano a intervenit în direct şi a împiedicat acest lucru.

A intervenit prompt, fiindcă nu a vrut să o supere pe actuala lui iubită, prezentatoarea de televiziune Loredana Lecciso (47 de ani), care i-a dăruit doi copii, Jasmine (18 ani) şi Albano (17 ani).

“Era un lucru pe care nu trebuia să-l spună la TV. Era ceva privat”, a spus artistul. Recunoaşte că era o onoare să primească poezia în dar.

”Însă eu şi Loredana ne iubim. Hai să lămurim o dată pentru totdeauna lucrurile. Am fost căsătorit cu Romina aproape 30 de ani, apoi căsnicia s-a încheiat cum ştim. Ulterior mi-am refăcut viaţa şi am acest drept. Când cânt cu Romina pe scenă mă simt confortabil. Însă viaţa mea privată acum este alta”, a spus artistul.

Al Bano şi Romina Power, fiica actorului Tyrone Power, s-au căsătorit la 26 iulie 1970 şi au adus pe lume patru copii: Ylenia (născută în 1970), Yari (47 de ani), Cristel (35 de ani) şi Romina Iolanda (33 de ani). Căsnicia lor s-a destrămat după dispariţia fiicei mai mari, Ylenia, în 1994. Al Bano a acuzat-o pe Romina că ar fi tolerat faptul că aceasta începuse să se drogheze. 

Mai multe