Al Pacino s-a zgârcit de Crăciun

14 decembrie 2009 16:28   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Al Pacino a mers în acest weekend împreună cu cei doi copii mai mici ai săi, gemenii Anton James şi Olivia Rose, să le ia brad. Starul a ţinut să aleagă cel mai ieftin pom de Crăciun.

Actorul Al Pacino (69 de ani) a fost zărit împreună cu Anton James şi Olivia Rose, în vârstă de 8 ani, şi mama copiilor, Beverly D'Angelo, la magazinul Mr. Greentrees Christmas din Hollywood. Cei mici au vrut un brad înalt de poveste, dar starul le-a spus din start că trebuie să aleagă unul mai modest.

Gemenii s-au entuziasmat când au văzut un brad mic argintiu, dar tatăl lor nu a fost nici cu acesta de acord, fiindcă era "prea scump". Pomii de Crăciun costau între 20 şi 150 de dolari, iar cel argintiu se vindea cu 50 de dolari. Pacino a ales el însuşi cel mai mic brad din magazin şi a protestat că nu are un preţ decent, vânzătorul explicându-i că era"bogat în crengi".

În final, mama copiilor a fost cea care a dat banii pentru brăduţul ales de tată şi tot ea a fost cea care l-a cărat. Al Pacino este bine cunoscut pentru zgârcenia sa. Se îmbracă numai cu haine ieftine şi, uneori, este chiar greu de recunoscut din această cauză.

Poartă bijuterii de argint şi chiar şi-a luat bicicletă în loc de maşină. Nu s-a căsătorit niciodată de teamă că va pierde bani mulţi în eventualitatea unui divorţ. Mai are o fiică de 20 de ani cu o profesoară de actorie.

Mai citeşte:Al Pacino redevine actor de teatru

Mai multe