Alain Delon "le-a topit" pe românce la Cluj

11 iunie 2017 19:16   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Considerat cel mai frumos bărbat al Planetei în anii ’70, Alain Delon nu şi-a pierdut şarmul nici la 81 de ani. Sâmbătă, el a luat caimacul la gala de închidere a Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), unde a fost premiat.

Actorul, de care s-au îndrăgostit generaţii întregi de femei, a adus un farmec aparte la cea de-a 16-a gală Festivalul de Film Transilvania, desfăşurat în perioada 2-11 iunie, la Cluj. Alain Delon (81 de ani) a fost încântat de numărul mare de fani, prezenţi la eveniment, iar în discursul său nu le-a uitat nici pe reprezentantele sexului frumos.

“Am văzut 3.500 de oameni într-o piaţă. Este impresionant. Mi-a făcut plăcere, mai ales că nu se întâmplă asta acasă. Eu sunt mult mai iubit în lume decât în Franţa. Totul în viaţă îl datorez femeilor. Ele m-au creat”, a declarat Alain Delon, care sâmbătă a primit premiul pentru întreaga carieră, din mâinile actriţei Oana Pellea.

Starul francez a stat apoi, cuminte, la poze şi la autografe, iar vedetele noastre s-au înghesuit să aibă o amintire cu el. Loredana Groza, Andreea Esca, Amalia Enache au fost de-a dreptul “topite” după întâlnirea cu Alain Delon, dar nici actriţele din Epoca de Aur nu şi-au ascuns admiraţia pentru celebrul francez. La TIFF, Tora Vasilescu (66 de ani) a primit Premiul de Excelenţă, iar Violeta Andrei (76 de ani) a fost distinsă cu Premiul pentru întreaga carieră. Trofeul Transilvania, în valoare de 15.000 de euro, a revenit peliculei din Georgia, “Familia mea fericită”.

Mai multe