Alain Delon s-a împăcat cu una dintre cele mai dragi fiinţe din viaţa lui

13 octombrie 2014 17:14   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Refăcut în sfârşit după o operaţie pe care a suferit-o în urmă cu câteva săptămâni, Alain Delon a îngropat securea războiului cu fiul său, Anthony. În ultima ediţie, revista “Ici Paris” vorbeşte despre starea legendarului actor după problemele de sănătate pe care le-a avut.

Alain Delon (78 de ani) a luat prânzul cu un prieten la restaurantul Diep din Paris la începutul lunii octombrie. “Vizibil în formă, actorul s-a arătat foarte şarmant cu personalul şi a asigurat pe toată lumea că se simte bine”, potrivit publicaţiei mai sus amintite.

Revista “Closer” a dezvăluit că legendarul star s-a împăcat cu una dintre fiinţele cele mai dragi din viaţa lui, fiul său Anthony, cu ocazia aniversării acestuia. Anthony a împlinit 50 de ani şi s-a serbat la Hotelul Mandarin Oriental, la 2 octombrie. Au mai venit la petrecere mama lui, Nathalie, prima soţie a lui Alain Delon, şi fiicele lui, Lou, de 18 ani, şi Liv, de 13 ani. Între Anthony şi tatăl său a existat o răceală după ce acesta din urmă a afirmat că apreciază formaţiunea politică a lui Marine Le Pen, Frontul Naţional.

Mai multe