Alain Delon şi-a pregătit deja mormântul

3 martie 2020 12:25   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Alain Delon şi-a pregătit deja mormântul după ce un AVC l-a slăbit foarte mult. Actorul se află încă în convalescenţă acasă.

Alain Delon (84 de ani) şi-a pregătit deja mormântul după ce a văzut moartea cu ochii în urma unui AVC care l-a slăbit foarte mult. El se recuperează în casa lui de pe domeniul de 55 de hectare, Brûlerie, din Douchy, o comună din departamentul Loiret (centrul Franţei). Starul a stat luni de zile în spital. În urma accidentului vascular cerebral, el a rămas cu grave sechele,”. Nu mai poate vorbi şi se deplasează greu.  Cei trei copii ai lui, Anthony Delon (54 de ani), Anouchka Delon (29 de ani) şi Alain-Fabien Delon (25 de ani), sunt şocaţi de faptul că tatăl lor şi-a pregătit deja mormântul. Faimosul actor a fost internat şi operat, anul trecut, într-o clinică ultraluxoasă din Genolier, Elveţia, de unde a fost externat la 23 octombrie. De atunci, este supravecheat non-stop de personal medical la el acasă, la Douchy.

Alain Delon însuşi a făcut dezvăluirile

Alain Delon însuşi a dezvăluit pentru revista “Paris Match” că şi-a pregătit deja mormântul. Vrea să fie înmormântat pe domeniul său, împreună cu câinii lui. Nu şi-a schimbat niciodată planurile, în acest sens. Starul a făcut dezvăluirile după ce fiica lui, Anouchka, a născut. După ce ;i-a văzut nepoţelul pe care aceasta i l-a dăruit, el zice şi-a recăpătat surânsul şi l-a ajutat să privească fără temere spre sfârşitul vieţii. Născut sub semnul scorpionului, starul, cu o avere de 82 de milioane de euro, a trăit ultima parte din viaţă singur şi deprimat. Alain Delon şi-a pregătit deja mormântul pentru că se simte foarte slăbit.

Mai multe