Alain Delon şochează! Nu îţi vine să crezi ce a spus starul despre femei

27 martie 2018 15:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Legendarul star al cinematografie franceze, Alain Delon, a făcut declaraţii şocante la canalul italian de televiziune, Rai Uno.

Actorul Alain Delon (82 de ani) pare de nerecunoscut de când şi-a lăsat barbă şi mustaţă. Învitat recent la emisiunea „Che Tempo che Fa”, de la canalul de televiziune Rai Uno, starul, care a fost un bărbat foarte frumos la viaţa lui, a spus: “Din tinereţe am fost victima femeilor. Am acceptat totul în relaţia cu ele şi sunt fericit”. El a vorbit despre protestele femeilor împotriva abuzurilor sexuale din ultima perioadă, precizând că el nu s-a dat niciodată la femei. “Eu nu am cerut niciodată nimic femeilor. Ele se luau de mine, iar eu cedam. De asta nu pot pricepe ce se întâmplă acum”, a spus starul. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, fiul lui, actorul Anthony Delon (53 de ani) a dezvăluit a vorbit şi despre starea în care se află celebrul său tată, Alain Delon. El a spus că marele star e singur şi nefericit pe domeniul său de la Douchy. “Cred că viaţa i-a luat înapoi tot ce i-a dat. Viaţa i-a dat totul: frumuseţe, succes. Dar când viaţa îţi dă totul trebuie să aduni ce ţi-a dat şi apoi să dăruieşti. Când ţi se dă ceva trebuie să oferi. Este singur şi nefericit. Dar nenorocirea şi-a făcut-o singur”, a spus Anthony Delon. Relaţiile dintre acesta şi tatăl lui par a fi în continuare conflictuale. “Vreau să săpun că această violenţă, acest sentiment de abandon, de care dai dovadă, fac ca mai târziu să te confrunţi cu ele”, a mai spus fiul legendarului actor. Declaraţiile lui par să confirme zvonurile lansate de “Ici Paris”, potrivit cărora Alain Delon e depersiv şi singur. “Dacă fizic totul e bine, moralul său e la pământ. Trăieşte singur dincolo de gardurile imensului său domeniu. S-a despărţit de personalul său, chiar şi de fidelul lui şofer, a mai spus publicaţia mai sus citată. Obosit, copleşit de o tristeţe neconsolabilă, se scufundă în depresie. Trăieşte rupt de lume, nu vorbeşte cu nimeni, mai scrie “Ici Paris”.

Femeile din viaţa lui Alain Delon

1987-2002, căsătorit cu olandeza Rosalie Van Breeman (46 de ani), manechin. Din căsnicia lor au rezultat: Anouschka (22 de ani) şi Alain-Fabien (18 ani).1968 -1982, relaţie cu actriţa Mireille Darc (74 de ani).1964 -1969, căsătorit cu Nathalie Barthelemy (71 de ani). Din căsnicie a rezultat Anthony Delon (46 de ani), actor.1962. Relaţie cu Nico, fotomodel german. Rezultă fiul Christian Aaron (52 de ani)1959-1963. Relaţie cu actriţa Romy Schneider, decedată în 1982, la 43 de ani

Mai multe