Alanis Morissette, jefuită de bijuterii de 2 milioane $

15 februarie 2017 20:23   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jaf de pomină! Cântăreaţa de origine canadiană Alanis Morissette a fost prădată de bijuterii de milioane de dolari. Hoţii i-au spart casa, deşi este situată într-un cartier de înaltă securitate din Los Angeles.

Alanis Morissette (42 de ani), devenită celebră în 1995, graţie piesei “You Oughta Know” , trece prin momente de coşmar. Hoţii au dat iama recent în reşedinţa ei din cartierul Brentwood şi au lăsat-o fără bijuterii în valoare de 2 milioane $ (circa 8,5 milioane de lei). Vedeta şi familia sa nu se aflau acasă în momentul jafului.

Cântăreaţa este distrusă pentru că a rămas fără colierele ei preferate, fără cercei, brăţări şi fără toate inelele cu diamante şi alte pietre preţioase. Ea a făcut greşeala să-şi arate bijuteriile pe Internet, ceea ce i-a făcut pe hoţi să-i spargă casa. Şi alte vedete au păţit la fel, după ce au pus poze cu podoabe de mare preţ pe reţelele de socializare. Jaful a avut loc la numai două săptămâni după ce fostul manager al artistei a recunoscut că a subtilizat aproape 5 milioane $ (circa 21,4 milioane de lei) din câştigurile ei între mai 2010 şi ianuarie 2014.

Alanis Morissette a fost logodită în trecut cu actorul Ryan Reynolds, de care s-a despărţit în 2007. În mai 2010, ea s-a căsătorit cu rapperul Mario Treadway, cunoscut sub numele de scenă Souleye (36 de ani). Ei au un fiu, Ever (6 ani) şi o fiică, Onyx Solace, care în iunie face un an. Laureată a 7 premii Grammy, Alanis Morissette a vândut peste 60 de milioane de albume în întreaga lume şi are o avere de 45 de milioane $.

Mai multe