Alcool şi mulţi bărbaţi! Confesiunile Mariei Şarapova

20 martie 2017 11:58   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Aflată încă în perioada de suspendare primită la începutul lui 2016 în scandalul de dopaj cu Meldonium, tenismena Maria Şarapova a oferit un interviu spectaculos revistei americane Vogue. Rusoaica a dat detalii despre felul în care a trăit în ultimul an, departe de terenurile de tenis.

"Cantitatea de alcool pe care am consumat-o e mai mare decât toată cantitatea din anii trecuţi. Asta s-a întâmplat pentru că am avut o altfel de viaţă socială. De asemenea, am avut întâlniri cu mai mulţi bărbaţi în această perioadă. Nici măcar nu mai ştiam cum e. A fost ceva cu totul nou şi mi-a plăcut", a mărturisit Maria.

Şarapova n-a evitat nici subiectul legat de relaţia pe care a avut-o cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov.

"Nu ne mai văzuserăm din vara lui 2015, dar ne-am întâlnit acum câteva luni într-un restaurant din New York şi am stat de vorbă aproape cinci ore, până am închis restaurantul", a afirmat Maria Şarapova.

Fosta lideră mondială va reveni în circuitul feminin de tenis la turneul de la Stuttgart de la finalul lunii aprilie, atunci când îi expiră suspendarea.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe