Alcoolul le-a distrus viaţa

14 aprilie 2019 21:15   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Beţia le-a luat minţile! Au fost frumoşi şi celebri, dar dependenţa de alcool i-a distrus. Între starurile ratate din această cauză se numără: Macaulay Culkin, Drew Barrymore, Matthew Perry, Pamela Anderson şi Lindsay Lohan.

Macaulay Culkin (38 de ani) a fost cel mai bine plătit copil-star din istorie după marele succes din “Singur acasă”, din 1990.

După ce l-a întruchipat pe simpaticul puşti Kevin McAllistair, în două filme din această serie, toată lumea se aştepta să dea lovitura la Hollywood. Însă viciile l-au nenorocit. A fost căsătorit cu Rachel Miner între 1998 şi 2000 şi, din 2002 până în 2010 a avut o relaţie cu Mila Kunis. Despărţirea de aceasta l-a debusolat complet. A dat în patima beţiei şi a drogurilor. Astăzi nu mai trezeşte interesul producătorilor de filme. Are o avere de 15 milioane $.

Nu mai primesc roluri în filme

Actriţa Drew Barrymore (44 de ani) trece prin momente de coşmar din cauza beţiei. Ea susţine că nu poate să mai trăiască fără alcool. A reuşit să scape de dependenţa de cocaină, însă nu se poate despărţi de băutură. Începe fiecare zi cu alcool. Deşi e mama a două fete, Olive (6 ani) şi Frankie (4 ani), Drew nu reuşeşte să învingă patima beţiei. În 2016, a finalizat divorţul de al treilea soţ, Will Kopelman, tatăl celor două fete, după 4 ani de căsnicie. Drew a devenit celebră la numai 7 ani, în filmul “E.T. Extraterestrul”, dar acum cariera ei e în declin. Are averea de 126 milioane $.

Actorul Matthew Perry (49 de ani) nu mai are nimic din farmecul personajului pe care l-a întruchipat în serialul “Prietenii tăi” din 1994. Starul, care are o avere de 70 milioane de dolari, s-a îngrăşat din cauza abuzurilor de droguri şi alcool. Are faţa umflată şi urâţită, în comparaţie cu aspectul lui robust din tinereţe. Din 2017 nu a mai primit roluri în filme.

Sex-simbol şi fotomodel Playboy, Pamela Anderson (51 de ani) a ajuns aproape o ruină din cauza beţiilor. Diva e azi o femeie buhăită după ce a fost scoasă pe braţe din cluburi beată-mangă în trecut. Vedeta din “Baywatch”, cu averea de 12 milioane $, nu poate să stea departe de alcool. A avut 3 soţi şi are 2 copii.

Lindsay Lohan (32 de ani) a câştigat bani frumoşi pe vremea când era un copil-star de mare succes. Ce folos însă, pentru că toată averea de 7 milioane de dolari a făcut-o praf, aruncând banii pe droguri şi alcool. Ani de zile a fost nelipsită de la petreceri şi dezmăţ. Ba chiar a ajuns şi la puşcărie din cauza viciilor. Şi-a ruinat şi viaţa, şi cariera!  

Mai multe