Alcoolul şi nebunia, aceştia sunt demonii cu care lupta Dolores O’Riordan, de la Cranberries

16 ianuarie 2018 12:26   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Tragedie! Cântăreaţa Dolores O’Riordan a fost găsită, luni, 15 ianuarie fără suflare în camera ei de hotel, din Londra, de către biograful ei personal, la ora 9.05 dimineaţa. Familia a fost devastată la auzul veştii. Apropiaţii susţin că de câţiva ani, Dolores se lupta cu o dependenţă de alcool şi a fost diagnisticată din tinereţe cu sindrom bipolar.

O moarte învăluită în mister! Artista de 46 de ani „jurase după prima tentativă de sinucidere că nu va mai face aceeaşi greşeală”. Ea a vrut să îşi pună capăt zilelor în 2013, după o depresie puternică. În 2015 a fost diagnosticată cu sindrom bipolar şi a recunoscut că din această cauză avea probleme emoţionale, instabilitate comportamentală şi dăduse în patima alcoolului.

Tot în această perioadă a început să se înfometeze şi să deucă un stil de viaţă haotic. De aceea, tatăl copiilor ei Don Burton şi-a asumat rolul de tată şi mamă, luându-i la el, în Canada. Nu le-a interzis să se vadă cu mama lor, ci încerca să o protejeze pe Dolores pentru a se putea dedica 100% muzicii şi vieţii de artistă. Dolores avea doar 46 de ani şi paramedicii care au constatat decesul nu au putut spune ce anume a produs decesul. Fosta solită a trupei Cranberries a cunoscut faima mondială în anii ’90 datorită hitului „Zombie”. O’Riordan cânta de câţiva ani alături de trupa D.A.R.K. şi se afla în Londra pentru a trage „voci pentru următorul album”. Ea a fost măritată până în 2014 cu Don Burton (55 de ani) şi aveau trei copii: Taylor, 20 de ani; Molly, 16 ani şi Dakota 12 ani. Artista irlandeză a strâns în cei aproape 20 de ani de carieră o avere de 13 milioane de dolari.

Mai multe