Alec Baldwin a făcut iar bășcălie de Donald Trump! Ce discurs a avut

16 ianuarie 2017 15:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul american Alec Baldwin l-a imitat încă o dată pe Donald Trump, sâmbătă seară, în emisiunea de satiră şi divertisment ”Saturday Night Live”, în care starul hollywoodian a ironizat prima conferinţă de presă pe care politicianul republican a susţinut-o, recent, după câştigarea alegerilor prezidenţiale din Statele Unite.

Celebrităţile nu se prea înghesuie să participe la ceremonia de învestire a lui Donald Trump în funcţia de preşedinte al Statelor Unite. Cu excepţia actorului Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie, niciun nume mare de la Hollywood nu şi-a anunţat prezenţa.

Mai mult, şi unii dintre cei care vor participa spun că vor merge numai pentru că sunt obligaţi de contracte să apară în public. Refuzul starurilor l-a inspirat pe actorul Alec Baldwin pentru o nouă parodie în emisiunea Saturday Night Live de la televiziunea NBC, scrie digi24.ro.

Alec Baldwin, actor: Prieteni, cine aşteaptă cu nerăbdare ziua inaugurării mele?

Da, mulţumesc oamenilor de acolo pe care, evident, nu i-am plătit ca să aplaude. Avem cap de afiş cei mai buni interpreţi din lume. Păstraţi-vă cumpătul pentru că vor veni: Three Doors Down. De asemenea de la "America's Got Talent" vine Jackie nu-mai-ştiu-cum.

Dar cel mai important, avem şi o dansatoare mai săracă de la Rockette.

De asemenea, avem şi actori de primă-mână care vor veni: Angelina Jolie, Ryan Gosling şi Jennifer Lawrence. Graţie bunăvoinţei lui Madame Tussauds (muzeul figurilor de ceară, n.r.)”.

Mai multe