Alec Baldwin, al treilea copil în trei ani

12 martie 2016 20:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Un adevărat record! La vârsta de 57 de ani, actorul Alec Baldwin este pe cale de a deveni tată a treia oară în numai trei ani. Soţia sa, Hilaria, de profesie instructor de yoga, va naşte la toamnă un băieţel.

În urmă cu patru zile, Hilaria Baldwin, de 32 de ani, a făcut marele anunţ! La numai nouă luni după ce l-a născut pe micuţul Raphael, al doilea copil al lor, soţia lui Alec Baldwin a dezvăluit că este din nou însărcinată. Al treilea copil, un băieţel, se va naşte la sfârşitul toamnei. Alec şi Hilaria mai au o fetiţă, Carmen, de doi anişori.

“Ziua mea nu se sfârşeşte niciodată. Nu începe şi nu se termină niciodată, din cauza lui Rafael, care se trezeşte din două în două ore. Micuţul doarme cu noi în pat. Din când în când mă ajută să-l hrănesc, să-i fac baie şi să-i schimb scutecul surioara lui, Carmen. Însă are momente când e geloasă, fiindcă i se pare că mă ocup prea mult de bebeluş”, a povestit mămica.

Alec, care are o avere de 65 de milioane de dolari, trăieşte împreună cu familia într-un apartament de 11,7 milioane de dolari în New York. El s-a căsătorit cu mult mai tânăra sa soţie în iulie 2012.

Actorul mai are o fiică, Ireland, astăzi un fotomodel de 20 de ani, din căsătoria cu actriţa Kim Basinger (62 de ani), care a durat din 1993 până în 2002. Actorul Alec Baldwin a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din “Ghinionistul”, din 2003.

Alţi «bunicuţi» deveniţi tătici

Mai multe