Alec Baldwin, încă „bântuit” de vina că și-a jignit fiica în trecut. Ce i-a zis

4 aprilie 2017 12:56   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Alec Baldwin (59 de ani) a făcut în 2007 o greșeală față de fiica sa care încă îl „bântuie” și-l face să se simtă rușinat față de ea. Actorul s-a dezbrăcat de secrete într-un interviu pentru o emisiune televizată.

Alec Baldwin n-a făcut altceva decât să-și îndepărteze și mai mult fiica cea mare, Ireland (21 de ani), destrămându-se legătura păriontească dintre ei, după cum se precizează pe Daily Mail. prin „legătură”, ne face actorul să înțelegem, nu se referă într-un sens profund pentru că oricum nu se afla niciunul dintre ei în viețile altuia. Baldwin se simte afectat de vorbele urâte din trecut pentru că ele sunt readuse mereu în prezent de presă și îl rănesc atât pe el ca tată, cât și pe fiica sa.

Actorul a mărturisit că ori de câte ori cineva vrea să-l umilească, îi „aruncă în față” acele cuvinte. „Este ca o rană care nu se vindecă niciodată pentru că este mereu deschisă de alți oameni. Fiica mea rănită în permanență în acest fel.”

Ce s-a întâmplat mai exact? Prin aprilie 2007, Alex Baldwin i-a lăsat fiicei sale (care pe atunci avea doar 11 ani) un mesaj vocal pe telefon prin i-a transmis următoarele cuvinte jignitoare: „Ești o purcică nepoliticoasă și neatentă. Nu ai mintea și decența unei ființe umane. Nu-mi pasă că ai 12 ani, sau 11...sau că ești un copil ori că mama ta e ca un ghimpe-n spate căreia nu îi pasă ce faci cât timp îmi fac eu griji. M-am făcut încă o dată de râs încercând să ajung la un telefon. M-ai umilit pentru ultima dată.”

Mesajul a fost atunci folosit împotriva lui Baldwin de avocați în lupta judiciară dintre el și fosta soție, Kim basinger pentru custodia copiilor. De atunci, relația lor tată-fiică s-a răcit foarte mult, dar peste ani, au început să se amuze pe rețelele de socializare pe seama greșelii de atunci.

De când a devenit majoră, Ireland a devenit tot mai vizibilă în ochii publicului și nu doar prin intermediul presei. Pe contul său de Instagram publică tot felul de fotografii în care apare în ipostaze sexy și mulți sunt uimiți de cât de frumoasă a devenit.

Mai multe