Alessandra Ambrosio nu mai ține la siluetă! Cum a fost surprinsă în vacanță

19 decembrie 2017 18:28   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Alessandra Ambrosio (36 de ani), celebrul fotomodel brazilian cu trup de zeiță care a mărturisit că s-a retras din cadrul Victoria’s Secret, se răsfață în vacanță, la soare, pe o plajă din Brazilia. Fotomodelul pare, însă, că pune deja silueta pe planul doi și preferă o „dietă” cu mâncare fast-food.

Paparazzi au observat-o pe Alessandra Ambrosio in Florianopolis, în sudul Braziliei, unde se răsfață pe plajă, în apa oceanului, sub razele arzătoare ale soarelui, alături de prieteni, după cum relatează iHeart.com.

Fotomodelul și-a etalat formele super-sexy, într-un costum de baie din două piese, care i-au pus în evidență silueta perfectă. Sânii și posteriorul ei au întors toate privirile la plajă. Nici n-ai zice că Alessandra nu mai dă importanță regimului alimentar. Se vede clar că a activat în lumea modelingului, de aproape două decenii.

A fost pentru prima dată observată în vacanță, după ce a decis să se retragă din lumea modei, declarând în cadrul celei de-a 17-a finale a spectacolului de modă Victoria’s Secret, că a fost ultima ei apariție pe catwalk. Fostul fotomodel a decis să acorde mai multă atenție familiei, în special copiilor, pe care i-a luat în mica vacanță din sudul Braziliei.

Ea a fost surprinsă luând cina într-un restaurant fast-food, un loc deloc potrivit pentru un fotomodel, chiar și pentru unul „pensionat”. Chiar dacă silueta nu o mai preocupă chiar așa de mult, aceasta nu pare să fie prea afectată de mâncarea nesănătoasă. Alessandra Ambrosio are în continuare un corp de vis, care sucește mințile tuturor bărbaților.

Mai multe