Alex Rodriguez, hotărât să o recucerească pe Jennifer Lopez! Ce gest a făcut pentru obține atenția artistei

28 iulie 2021 20:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

O vrea înapoi! Asta spun surse din apropierea fostului sportiv Alex Rodriguez. De aceea, a ales să-şi petreacă ziua de naştere unde Jennifer Lopez s-a serbat cu Ben Affleck.

Fostul jucător de baseball, Alex Rodriguez (46 de ani), ştia că Jennifer Lopez (52 de ani) doreşte să-şi serbeze aniversarea, de la 24 iulie, pe Riviera franceză, la Saint Tropez, de când erau încă împreună. 

De aceea, a ales să-şi serbeze şi el aniversarea lui, de la 27 de iulie, tot la Saint Tropez! Îşi făcuseră planuri să plece într-o croazieră pe Marea Mediterană, pentru zilele lor, care sunt atât de apropiate, ca dată, dar cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez s-a îmbarcat, în cele din urmă, pentru aniversarea ei, cu actorul Ben Affleck (48 de ani), la bordul unui iaht de lux, pe nume Valerie, de 130 milioane de dolari. Rodriguez a pornit şi el spre Riviera franceză, cu iahtul său de 31.860.810 de dolari, exact în aceeaşi zi, alegând s-o hărţuiască permanent. Şi-a luat cu el fete frumoase, ca să o facă geloasă. 

A plimbat-o cu skijet-ul pe o blondă sexy cu părul lung, care seamănă cu Jennifer Lopez, pentru a-i face în ciudă acesteia. Se ţine ca scaiul după fosta logodnică. JLo nu îl bagă în seamă. Ea este mai îndrăgosită ca niciodată de Ben Affleck, după ce s-a cuplat din nou cu el, la 17 ani de la despărţirea lor din 2004. 

Ei au fost văzuţi, marţi, ţinându-se de mână pe insula italiană Capri, unde au făcut un popas cu iahtul pe care l-au închiriat cu 1 milion de dolari pe săptămână. Cu o zi înainte, au vizitat Monaco, unde JLo a fost văzută purtând la gât un lănţişor pe care străluceau literele B E N, alcătuind prenumele lui Ben Afflek.

Ben are o avere de 150 de milioane de dolari, iar J.Lo are în conturi peste 400 de milioane de dolari, Jennifer Lopez s-a întors la Affleck după ce a pus punct relaţiei de patru ani cu Alex Rodriguez. JLo şi Ben au mai fost împreună între 2002 şi 2004. Ben Affleck a fost însurat cu actriţa Jennifer Garner (49 de ani) între 2005 şi 2018.

Alex Rodriguez a vizitat şi el Monaco, după ce s-a serbat la Saint Tropez. Se ţine permanent pe urmele lui Jennifer Lopez. Fostul sportiv are o avere de 350 de milioane de dolari. Alex Rodriguez a avut o relaţie lungă cu Jennifer Lopez, începând din 2017. S-au logodit în 2019, dar ea a rupt logodna şi l-a părăsit în aprilie, anul acesta.

Gurile rele spun că evadarea romantică pe Riviera franceză are un unic scop: momentul solemn în care Ben Affleck. îi va cere mâna lui Jennifer Lopez, de care s-a despărţit, după ce a înşelat-o, când au fost prima oară la un pas de a se căsători, în 2004. Gemenii ei, Max şi Emme, de 13 ani, nu au însoţit-o pe Jennifer Lopez în escapada romantică, iar acest lucru a alimentat zvonurile. Ben şi JLo s-au regăsit şi arată acum că sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată. El a fost pozat stând pe puntea iahtului alături de J.Lo şi mângâindu-i celebrul posterior, la fel de sexy ca întotdeuna. Momentul a amintit tuturor de o scenă celebră din tinereţea lor. Este vorba despre cea din videoclipul ei din anul 2002, ”Jenny From the Block”, în care apăreau împreună.

Mai multe