Alex Rodriguez se răzbună pe Jennifer Lopez că l-a părăsit? Cu ce actriţă celebră a fost surprins

16 iunie 2021 7:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Incredibil! Fostul iubit al lui Jennifer Lopez a fost pozat în timp ce ieşea din apartamentul lui Katie Holmes. Fostul jucător de baseball Alex Rodriguez se răzbună.

După ce a suferit pentru că a fost părăsit de cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez (51 de ani) pentru actorul Ben Affleck (48 de ani), Alex Rodriguez (45 de ani) a fost surprins în timp ce ieşea din apartamentul actriţei Katie Holmes (42 de ani) din Manhattan, New York (SUA). Vizita acestuia, care a avut loc, duminică, 13 iunie, a dat deja naştere imediat zvonurilor aceştia s-au cuplat.

Rodriguez este singur după ce a fost lăsat de JLo în aprilie. Katie este şi ea singură, după ce s-a despărţit de iubitul bucătar, Emilio Vitolo Jr, de 33 de ani, tot în aprilie. Nu se ştie exact ce a căutat fostul sportiv acasă la Katie. Deocamdată sunt doar speculaţii că se iubesc.

Înainte de a apărea aceste zvonuri, Alex Rodriguez a fost văzut în compania fostei sale soţii, Cynthia Scurtis (48 de ani). Cei doi s-au cunoscut la o sală de gimnastică în 2002. Au împreună două fete, Natasha, de 16 ani, şi Ella, de 13 ani. Rodriguez şi Cynthia s-au despărţit în 2008, când ea l-a acuzat pe fostul sportiv de infidelitate şi abandonarea copiilor. În prezent sunt în termeni buni, iar el a declarat că fosta soţie e o ”mamă minunată”, în ziua de 12 iunie.

Alex Rodriguez a avut o relaţie lungă cu Jennifer Lopez, începând din 2017. S-au logodit în 2019, dar ea a rupt logodna şi l-a părăsit în urmă cu două luni. Pe de altă parte, Katie Holmes pînă acum chiar nu a avut noroc în dragoste. Parcă că a blestemat-o Tom Cruise (58 de ani), care i-a fost soţ, între 2006 şi 2012, căsnicie din care are o fiică, Suri, de 15 ani. După ce s-au despărţit, ea nu şi-a mai găsit jumătatea. În 2019, s-a despărţit de Jamie Foxx (53 de ani), după 6 ani de iubire. Credea că a găsit partenerul ideal în bucătarul Emilio Vitolo Jr, dar nu a fost să fie.

Mai multe