Alicia Silverstone, nud pentru prima oară în carieră!

21 decembrie 2022 14:17   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cunoscută pentru rolul ei din celebrele filme „Pasiune fără limite” și „Liceenele din Beverly Hills”, Alicia Silverstone (46 de ani) a pozat nud pentru prima dată în cariera sa, într-o campanie PETA, organizația din SUA care militează pentru drepturile animalelor.

Citește și: Alicia Silverstone a plecat cu fiul ei de 10 ani într-o vacanță, în sălbăticie. Unde s-a izolat actrița din ”Clueless”? 

Actrița de la Hollywood și-a etalat formele naturale, încălțată doar într-o pereche de cizme din piele artificială, pentru a inspira oamenii să poarte haine vegane. Este un gest neobișnuit pentru actriță, deoarece nu a mai apărut goală până acum, nici măcar pentru un rol. „Niciodată nu mă dezbrac la TV, în filme, nicăieri, dar am făcut-o pentru PETA - atât de mult contează această cauză pentru mine”, a declarat ea într-un interviu, conform DailyMail. Alicia, care are o avere de 20 de milioane dolari, a recunoscut anterior că este vegană.

Alicia este vegană de la 21 de ani

Alicia Silverstone a explicat și cum a dezvoltat o pasiune atât de puternică pentru această cauză. Ea se implică des în activismul pentru drepturile animalelor. Vedeta - care a publicat două cărți de bucate, „The Kind Diet” și „The Kind Mama” - a declarat: „Am vizionat documentarul Martorul, m-am uitat la câinele meu Sampson și m-am gândit: Dacă nu sunt dispusă să te mănânc, cum pot continua să mănânc alte creaturi care au aceeași dorință de a trăi, sunt la fel de amuzante, și au aceeași reacție la durere precum câinii mei?”

Vezi și: Ce mare s-a făcut fiul Aliciei Silverstone! Bear Blu are 10 ani, dar e bărbat de nădejde în casă 

Ea a mai adăugat: „Am devenit vegană pentru animale, dar transformarea sănătății pe care am trăit-o și pe care o experimentez în continuare a fost extraordinară. Acest lucru mi-a revoluționat lumea la 21 de ani și mi-a modelat enorm viața și cariera”.

Panoul cu fotografia nud este expus în New York

Imaginea a fost distribuită într-un nou anunț în Times Square, din New York City. Panoul de 9 metri a fost ridicat marți dimineață și este situat la intersecția dintre 40th Street și Eighth Avenue din New York. Pe el poate fi citit următorul mesaj: „Nu fi laș. Poartă produse vegane”. PETA a explicat semnificația acestuia: „Toată lumea poate alege piele vegană inovatoare realizată din cactus, ciuperci sau mere, în loc să sprijine industriile care ucid animalele pentru pielea lor”.

A debutat în 1993

Ea și-a făcut debutul în film în 1993, cu  „The Crush” și a câștigat premiul MTV Movie Award pentru cea mai bună interpretare revoluționară în 1994. În 1995, a jucat-o pe Cher Horowitz în filmul de comedie pentru adolescenți „Clueless”. Acest lucru i-a adus o afacere de mai multe milioane de dolari cu Columbia Pictures. În 1997, a jucat rolul lui Batgirl în filmul cu supereroi cu buget mare „Batman & Robin”.

Silverstone a fost nominalizată la Globul de Aur în 2003 pentru cea mai bună actriță într-un serial TV muzical sau comedie, pentru rolul din mini-seria „Miss match”. Ea a continuat să joace în film, televiziune și pe scenă.

Iată și: Alicia Silverstone, de nerecunoscut la plimbare cu câinele 

Alte celebrități au ajutat organizația PETA

Silverstone face parte dintr-o listă lungă de celebrități - inclusiv Penélope Cruz, Jenna Dewan, Taraji P. Henson, Eva Mendes și Olivia Munn - care au ajutat PETA să promoveze alegerile mai etice ale garderobei.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro 

Mai multe