Alo-alo, domnu’ Cruise, nu v-aţi plătit consumaţia!

24 august 2012 14:32   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

La o zi după ce a încheiat socotelile cu fosta soţie, Tom Cruise, de 50 de ani, s-a făcut de râs în localul englezesc Veer Dhara, din St Albans, Hertfordshire.

Starul şi-a invitat trei prieteni la cină marţi seara să sărbătorească „băieţeşte" despărţirea de Katie Holmes, de 33 de ani. După ce au mâncat şi au băut, Tom a insistat să plătească el nota.

Însă în momentul în care i s-a pus sub nas Tom s-a înroşit precum racul pentru că avea cardul American Express inutilizabil şi dolarii pe care îi avea la el nu erau buni.

Starul din „Top Gun” şi prietenii au fost surprinşi pe camerele de luat vederi ale restaurantului Veev Dhara

„La noi se plăteşte cash, în lire sterline. I-am explicat asta domnului Cruise şi s-a enervat", a povestit pentru Evening Standard managerul localului Darshit Hora.

Consumaţia a fost în valoare de 220 de lire sterline, adică 350 $ şi nici unul dintre prietenii lui Tom nu avea atâţia bani la el. Ruşinaţi cei patru au ieşit din restaurant să caute o bancă deschisă, fiind surprinşi de camerele de supraveghere.

Nu s-au mai întors. O doamnă din local a plătit în locul lor. A doua zi, când s-au deschis băncile, Tom şi-a achitat nota la restaurant, scuzându-se.

Ce au mâncat

De cum s-a aşezat la masă Tom a comandat aperitive din peşte şi pui şi bere pentru toată lumea. Prietenii au cerut homari cu garnitură de sezon şi două feluri de mâncare din carne de miel. Garnitura preferată de toată lumea a fost orez cu legume. Totul a costat, cu tot cu bacşiş, 220 de lire sterline, adică 1.250 de lei.

Mai multe