Alt Mondial, aceeaşi Gorbicz! Tot unguroaica e cea mai sexy handbalistă a turneului

7 decembrie 2015 12:20   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Danemarca găzduieşte în perioada 5 - 20 decembrie un nou Campionat Mondial de Handbal Feminin, şi e din nou aglomeraţie de fete frumoase pe semicerc.

Deşi la turneul final sunt calificate 24 de echipe, printre care Brazilia, Cuba, Puerto Rico, Rusia sau Polonia, ţări recunoscute ca fiind de top în materie de frumuseţi, cea mai tare e tot veterana maghiară, Anita Gorbicz. Participantă la aş şaptelea Campionat Mondial din cariera ei, jucătoarea în vârstă de 32 de ani a atras privirile tuturor cu formele sale şi nici la joc nu stă mai rău, având două victorii din două cu Ungaria în grupa A. Cu un sex-apeal extraordinar este însă şi norvegianca în vârstă de 23 de ani, Amanda Kurtovic.

Handbalista de origine croată a celor de la Larvik a debutat în echipa naţională în 2011 şi la Campionatul Mondial desfăşurat în acelaşi an a obţinut medalia de aur.Totuşi, o vorbă de-a noastră spune că în România găseşti şi la metrou sau în autobuz fete numai bune pentru concursurile europene de frumuseţe. În aceste condiţii, e clar că nu putem pierde niciodată un meci cu cele mai sexy jucătoare de handbal din alte ţări. Nu de alta, dar Ada Nechita, Cristina Neagu, Gabriela Szucs, Patricia Vizitiu s-ar supăra rău de tot.

Mai multe