“Am avut dublură în scenele deocheate din “Fifty Shades of Grey”

16 februarie 2015 17:13   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Eroina filmului “Fifty Shades of Grey”, Dakota Johnson (25 de ani), a făcut recent dezvăluiri incendiare. Vedeta a spus că a folosit o dublură pentru unele scene deocheate.

În ultima vreme, se vorbeşte tot mai mult de filmul “Fifty Shades of Grey”, aşteptat cu sufletul la gură de fani, care a fost lansat recent. Este vorba de o adaptare cinematografică a celebrei saga scrisă de E.L. James, despre care s-a vorbit de asemenea foarte mult. Cu prilejul lansăriii filmului, Dakota Johnson, care incarnează personajul Anastasia Steele, a dat numeroase interviuri şi a făcut dezvăluiri despre turnarea lung-metrajului.

A fost dublată

Dakota a povestit că a fost mai ales dublată într-o scenă în care i se văd fesele goale, împreună cu Christian Grey.”Este un gros plan asupra feselor care sunt biciuite”, a spus vedeta. “Nu sunt fesele mele. Nu aş fi vrut să fiu biciuită cu cureaua”, a mărturisit actriţa. Cu puţin timp înainte de lansarea filmului, Dakota Johnson şi-a exprimat regretele privitoare la acest film. Actriţa a spus că nu regretă că a acceptat rolul, însă nu ar vrea ca familia sa să vadă filmul.

Mai multe