«Am făcut sex în trei cu Mel B şi cu soţul ei»

2 aprilie 2017 20:05   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Divorţul dintre Mel B şi soţul ei, Stephen Belafonte, ia o turnură urâtă! Secrete perverse din viaţa de cuplu a celor doi ies la suprafaţă. Lady Victoria Hervey a afirmat recent pentru The Sun că a participat la o partidă în trei la propunerea lui Stephen.

„A o fost o petrecere de pomină la un club de fiţe din Miami, în noiembrie 2007, cu puţin timp înainte ca Stephen şi Mel B să se căsătorească. S-a consumat mult alcool şi Lady Victoria a băut mult peste măsură. S-a dus într-o cameră separată să se uite la un film cu Mel B şi Stephen Belafonte. La un moment dat, Mel B a sărutat-o şi Stephen s-a suit peste ea. Apoi nu îşi aminteşte decât că s-a trezit de dimineaţă goală lângă ei şi amândoi erau dezbrăcaţi”, a dezvăluit, pentru “The Sun”, o prietenă de-a marchizei.

Hervey a confirmat ştirea că, la petrecere, Mel B (41 de ani) i-a povestit că „este răvăşită pentru că a încheiat o relaţie de dragoste cu iubita ei Christa Parker”. Culmea, fosta iubită a lui Mel B era vecină cu aristocrata Victoria Hervey.

Într-un interviu acordat „The Guardian”, în 2014, Mel a spus că „ea şi Stephen nu au o căsnicie deschisă şi că sunt o familie tradiţionalistă”. Ciudat este că în toate concediile pe iaht pe care le-au făcut, Mel avea grijă să invite mai multe prietene, printre care şi pe Victoria Hervey, iar acestea rămâneau la bord peste noapte.

Mel a fost contrazisă şi de fratele lui Stephen, Jeremiah, care a declarat pentru „The Mirror” că fratele lui nu poate fi fidel unei singure femei. Din cauza lui Jeremiah, care a declarat că „Stephen e un beţiv care are multe arme pe mână”, sâmbătă, casa din LA a lui Stephen Belafonte (41 de ani) a fost percheziţionată de agenţii FBI şi fiul lui Harry Belafonte a fost dus în cătuşe la secţie să dea declaraţii.

Mel şi Stephen au împreună un copil, pe micuţa Madison, de 5 ani, şi dispută în tribunal o avere de 50 de milioane de dolari.

Click! spune

Cine este Lady Victoria Hervey? Are o avere de peste 15 milioane de dolari şi a făcut carieră ca fotomodel. S-a născut în Franţa şi este unul dintre cei patru copii ai celui de-al 6-lea Marchiz de Bristol, Victor Hervey, cu Marchiza Yvonne Hervey. De mai bine de 10 ani s-a mutat în SUA şi e nelipsită de la evenimentele mondene de la Hollywood.

Mai multe