«Am spart 1.500.000$ pe operaţii estetice şi arăt oribil»

24 martie 2013 18:02   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A vrut să fie cea mai frumoasă femeie din lume, dar e mai urâtă decât era aşa cum s-a născut! Fotomodelul Alicia Douvall a irosit uriaşa sumă de 1, 5 milioane dolari (5 milioane lei) să arate ca o păpuşă.

"De ce nu m-aţi oprit să nu mă sluţesc?", le reproşează, furioasă, cea mai "tunată" femeie din lume medicilor care i-au făcut 330 de operaţii estetice. Alicia Douvall, pe numele adevărat Sarah Howes, în vârstă de 34 de ani, din Marea Britanie, este pământeana care s-a supus la cele mai multe intervenţii chirurgicale pentru înfrumuseţare.

Înainte: 1995: Alicia s-a supus prima oară unei operaţii estetice la vârsta de 17 ani

Însă nu este deloc mulţumită de rezultate. Şi-a făcut 16 operaţii numai la sâni, 10 la nas şi 11 la ochi, dar nici acum nu arată ca păpuşa Barbie, aşa cum a dorit. A cheltuit o avere pentru ca să ajungă la concluzia că suferinţele, riscurile de a-şi pierde viaţa la care s-a supus şi sacrificiile băneşti au fost în zadar.

Alicia recunoaşte ceea ce i-a spus toată lumea că nu numai că nu seamănă cu idolul ei, păpuşa adorată de toate fetiţele, ba, arată mai rău ca înainte.

Ea s-a supus pentru prima oară unei operaţii estetice la vârsta de 17 ani. De trei ori a fost internată în clinici pentru a-şi vindeca dependenţa de operaţii estetice, dar abia acum s-a trezit.

Alicia, care a avut şi o aventură cu actorul Mickey Rourke (60 de ani), e supărată că nimeni nu a oprit-o la timp să nu se urâţească.

S-a supus la 330 de operaţii estetice

FAŢA: 49 operaţii,12 operaţii la ochi

- 3 liftinguri faciale- 7 operaţii la nas- 1 abraziune facială totală- 3 seturi de implanturi la obraji- 5 transferuri de grăsime de pe coapse şi burtă pe faţă- 1 implant la bărbie- 6 remodelări de buze- 4 tratamente cu laserul pentru înlăturarea pielii îmbătrânite- 2 tratamente laser cu CO21 liposucţie facială

PIEPT: 17 operaţii,16 operaţii de modelare, ridicare şi coborâre a sânilor

1 coastă răzuită pentru ca talia să se micşoreze

BURTA:1 operaţie1 operaţie liposucţie şi eliminare de pliuri

FUND2 operaţii2 implanturi de silicon în fese- una de pus, cealaltă de scos

PICIOARE2 operaţii2 scurtări de degete, remodelarea acestora

TOTAL71 operaţii cu anestezie generalăAlte proceduri: 250Inclusiv botox şi alte tratamente care nu au implicat anestezie generală

Mai multe