Amantele lui Tiger Woods se bucurau de toată atenţia lui

14 decembrie 2009 0:53   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Potrivit Showbizspy, Tiger Woods îşi făcea de cap cu una dintre amantele lui când tatăl său a murit.

Pe 2 mai 2006, sportivul era cu fostul model Jamie Jungers în casa sa din California când mama lui, Tila, l-a sunat să îl anunţe că tatăl lui în vârstă de 74 de ani, Earl, care avea cancer la prostată, era în spital.

"I-a spus că tatăl lui este într-o stare foarte gravă", dezvăluie Jamie, care a mai adăugat că "Tiger a plecat imediat ca să fie cu el, iar eu am rămas în casă. S-a întors după 3 ore".

Jamie a declarat că după ce s-a întors, cu toate că era preocupat de starea de sănătate a tatălui său, Tiger încă mai avea chef de sex.

"Ne-am pus să dormim. Am stat lângă el având pe mine nimic altceva decât o pereche de chiloţei. La 3 dimineaţa telefonul a sunat. Era mama lui Tiger. A sunat ca să îl anunţe că tatăl lui a murit. Tiger a fost devastat şi nu a scos niciun cuvânt. Nici măcar nu a plâns, dar se vedea pe el că era distrus".Jungers spune că Woods a pus capăt relaţiei lor atunci când ea i-a cerut un ajutor financiar.

"E un afurisit zgârcit şi nu a vrut să mă ajute, cred că mai avea pe cineva pe lângă mine. Tiger este ahtiat după sex. El iubeşte sexul", spune Jamie.

Mai multe