Ambasadorul României la Paris, despre Jean-Paul Belmondo. «L-am văzut acum câteva luni. Am ciocnit ultimul pahar cu el»

6 septembrie 2021 19:20   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Luca Niculescu, ambasadorul României la Paris, a evocat ulrima sa întâlnire cu regretatul Jean-Paul Belmondo, la restaurantul preferat al acestuia din Paris.

”A murit Jean-Paul Belmondo. Ironia sorții, chiar azi am fost la prânz la Veramente. Restaurantul lui preferat. La final, patroana a venit și ne-a anunțat vestea tristă remarcând că suntem chiar la masa la care obișnuia el să stea. L-am vazut ultima oară acum câteva luni. Era la masă și l-am întrebat cum îi merge. Mi-a dat, zâmbind, răspunsul tradițional: «cât timp pot să beau o sticlă de vin cu prietenii, e perfect!» Și am ciocnit ultimul pahar cu el”, a scris Luca Niculescu pe pagina personală de Facebook.

Jean-Paul Belmondo, unul dintre cei mai iubiți actori francezi din toate timpurile, a murit luni, 6 septembrie, la vârsta de 88 de ani. Problemele de sănătate cu care actorul alintat Bebel s-a confruntat în ultimii 20 de ani nu au reușit să-i șteargă de pe chip zâmbetul inconfundabil, nici să-i știrbească în vreun fel aura de mare cuceritor.

Citește și:

Jean-Paul Belmondo a murit. Marele actor francez avea 88 de ani

Femeile din viața lui Jean-Paul Belmondo. Și-a părăsit prima soție pentru actrița Ursula Andress

Mai multe