Amber Heard, sărut pasional cu noua iubită! Actrița preferă fetele după divorțul de Johnny Depp

15 ianuarie 2020 18:21   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

După scandalul în care a fost implicată cu actorul Johnny Depp, făcându-și unul altuia acuzații dure, iar relația lor culminând cu un divorț în cele din urmă, Amber Heard a schimbat puțin rețeta romantismului, trecând în „cealaltă ligă”. Vedeta a fost fotografiată de paparazzi la brațul noii sale iubite, aceștia surprinzând și o scenă fierbinte între cele două.

Asemenea cântăreței Miley Cyrus, care după ce a divorțat de actorul Liam Hemsworth s-a aventurat într-o relație de scurtă durată cu o altă fată, se pare că și lui Amber i s-a cam acrit de relațiile cu bărbații, așa că a decis să dea o șansă unei partenere, de data aceasta. Au existat și în trecut zvonuri potrivit cărora fosta soție a lui Depp ar fi bisexuală, confirmate în cele din urmă de aceasta, se pare. 

După mariajul dezastruos cu Johnny Depp și după ce a avut o relație plină de despărțiri și împăcări și cu Elon Musk, Amber Heard are în prezent o relație cu cineasta Bianca Butti, în vârstă de 38 de ani. Noua parteneră a actriței are o poveste de viață deloc „roz”, având în vedere că în prezent se luptă cu cancerul la sân, potrivit dailymail.co.uk.

Boala i-a revenit, după ce reușise să o învingă, iar prima dată a fost diagnosticată cu cancer în 2015.

Amber, în vârstă de 33 de ani, nu s-a sfiit să-i ofere Biancăi întreaga sa afecțiune în public, cele două fiind văzute sărutându-se pasional în plină stradă și cochetând mereu cu gesturile romantice. Cele două păreau extrem de fericite împreună, afișând zâmbete sincere și largi. Actrița a mai fost într-o relație cu o femeie chiar și înainte de mariajul cu Depp, cu fotografa Taysa van Ree, chiar dacă în interviuri spunea că nu se lasă definită de cuvântul „bisexuală”. 

Noua iubită a lui Amber Heard suferă de cancer la sân

Bianca Butti a fost prima oară diagnosticată cu cancer în anul 2015 și, după ce reușise să învingă cumplita boală, se pare că aceasta a revenit în cele din urmă. Prima oară Bianca a făcut chimioterapie, radiații și a fost chiar și operată, însă acum susține că, de când boala i-a revenit, încearcă să facă tratamente alternative. 

„Când am aflat că am din nou cancer am fost mai mult decât devastată. O nouă tumoră a apărut la sânul meu drept, la aproape 3 ani după ce medicii mi-au spus că nu mai aveam cancer”, explica aceasta, potrivit sursei anterior menționate. 

Amber Heard și Johnny Depp, divorț cu scandal și acuzații

Divorţul dintre Amber Heard şi Johnny Depp a avut loc în anul august 2016 şi a fost unul zgomotos, căci de ambele părţi au fost aduse acuzaţii grave. În decembrie 2018, actriţa a acceptat să vorbească despre povestea de dragoste zbuciumată pe care a trăit-o cu Depp pentru publicaţia Washington Post, iar poveştile relatate nu au fost deloc pe placul actorului. Prin urmare, el a dat-o în judecată pentru defăimare.

În timpul unei conferinţe, actriţa a vorbit despre lupta legală pe care o duce împotriva fostului soţ, actorul Johnny Depp, şi a subliniat că este foarte important ca toate femeile să aibă curajul să ia atitudine atunci când situaţia o cere.

Actriţa a ţinut prima pagina a ziarelor atunci când a declarat că soţul ei se transformase într-un monstru în timpul căsătoriei şi că adesea el se comporta violent faţă de ea, ajungând chiar să o lovească. Depp nu a recunoscut acuzaţiile care i-au fost aduse şi a plusat, spunând că, în realitate, Amber era cea care nu avea un comportament potrivit, acuzând-o pe ea de violență domestică. 

Mai multe