Amber Rose șochează din nou! Și-a arătat “balcoanele” printr-o bluză-plasă

14 octombrie 2016 18:25   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nu ar fi pentru prima dată când Amber Rose (32 de ani) arată cu ce a înzestrat-o “mama natură” și medicul estetician. Dacă anul trecut, pe coperta cărții pe care a lansat-o, vedeta a pozat complet goală, este lesne de înțeles că este lipsită de inhibiții.

Nici pe covorul roșu, unde toate aparatele foto sunt îndreptate asupra sa, fosta soție a rapper-ului Wiz Khalifa, nu are nicio problemă în a apărea mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. În plus, la 15 ani și-a început cariera în ale striptease-ului, când, după divorțul părinților ei, a fost nevoită să-și găseasă un loc de muncă pentru a participa la cheltuielile familiei.

Canalul preferat de comunicare cu fanii este Instagram, locul unde le face periodic bucurii acestora. Cea mai recentă poză a lui Amber îi lasă sânii la vedere printr-o bluză tip plasă. Blondina a recurs, însă, la un mic artificiu, și s-a bazat pe tehnologie pentru a-și ascunde sfârcurile în spatele a două inimioare. Mai norocoși au fost  ei din anturajul lui Rose, care nu au mai avut deloc imaginea "blurată", ci adevărul gol-goluț chiar în fața ochilor.

Mai multe