Ana Mocanu, umflată și vânătă după operație! «Am suferit și încă sufăr»

27 martie 2016 11:02   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ana Maria Mocanu a vrut să scape de unul dintre cele mai mari complexe ale ei. Vineri (25 martie), aceasta s-a prezentat la o clinică celebră din Turcia, unde a fost supusă unei operații de rinoplastie. Dacă sâmbătă (26 martie), asistenta lui Capatos mărturisea că se simte bine după intervenția chirurgicală, situația s-a schimbat peste noapte.

Ana Maria Mocanu a declarat, duminică (27 martie), la doar două zile după operație, că a început să resimtă efectele bisturiului. Vedeta a mărturisit, în cadrul unei emisiuni difuzate la Antena Stars, că i s-a umflat și învinețit fața. „Mi s-a umflat ochiul stâng și cu el nu prea mai văd foarte bine”, a spus Ana, însă a recunoscut că simptomele sunt normale: „Am două zile de la operație și e normal să fiu un pic umflată și un pic vânătă”.

Doctorii i-au „răpit” una dintre cele mai mari plăceri asistentei păcătoase: mersul la sală. Chirurgul a avertizat-o că nu are voie să facă efort fizic în perioada imediat următoare. „Am suferit și încă sufăr”, a mărturisit ea, dezamăgită. Cu toate acestea, riscul la care s-ar expune făcând exerciții este unul destul de mare. „Există riscul să-mi țâșnească sângele pe nas”, a mai zis Ana Maria Mocanu.

Pe masa de operație a esteticianului nu va mai ajunge prea curând. Cel puțin așa susține ea, pe motiv că nu vrea să-și mai facă nicio intervenție chirurgicală în viitorul apropiat. „Nu, mai am de gând să-mi fac nicio intervenție, am scăpat de două complexe, le-am rezolvat și nu mai am de gând să-mi fac nicio altă intervenție”, a declarat asistenta Tv.

Mai multe