Anastasia le-a sucit minţile fanilor de curling

13 februarie 2018 15:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jocurile Olimpice de Iarnă au dus în Coreea de Sud o mulţime de fete frumoase, dar natura acestor sporturi le face greu sesizabile. Toate sunt îmbrăcate până în dinţi şi e imposibil să distingi bombele sexy de participantele, să spunem mai puţin sexy.

Totuşi, fizionomiza poate să ofere nişte indicia, iar la rusoaica Anastasia Bryzgalova nu ne-au înşelat deloc. Sportiva în vârstă de 25 de ani, campioană mondială de curling, la Kazan, în 2016, proba de dublu-mixt, arată senzaţional şi fără costumul de iarnă mulat pe ea. Contul său de Instagram e plin de fotografii de la plajă, acolo unde Anastasia fuge ori de câte ori poate. Studentă la Sankt Petersburg, aceasta nu mai poate fi însă curtată, pentru că e deja doamnă.

Doamna Krushelnitskia, mai exact, pentru că Anastasia e căsătorită cu partenerul său Alexander Krushelnitskiy, împreună cu care a luat bronzul la PyeongChang. Pentru ea Olimpiada din Asia a luat sfârşit, dar cine mai vrea s-o vadă are o şansă la Mondialul de Fotbal, de la vară, care este găzduit, printre altele, şi de oraşul ei natal, Sankt Petersburg.

Mai multe