Anastasia Soare a câştigat procesul cu avocata ţepară

17 iunie 2018 18:14   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

După zece ani de lupte prin tribunal, Anastasia Soare a câştigat procesul împotriva avocatei Irina Teodorescu, care a ţepuit-o cu suma de 100.000 de euro. Magistraţii de la Curtea de Apel au condamnat-o la 6 ani şi două luni de închisoare şi au obligat-o la plata a 76.000 de euro.

Este celebră şi s-au auzit numai lucuri bune despre ea şi despre averea sa fabuloasă. Este vorba despre Anastasia Soare, supranumită ”Regina Sprâncenelor”, a cărei companie a fost recent evaluată la suma de 3 miliarde dolari. În urmă cu câţiva ani, o avocată din România s-a gândit că poate să dea lovitura cu o astfel de femeie plină de bani. Este vorba despre Irina Iulia Teodorescu, care a fost angajată de Anastasia Soare şi a primit de la aceasta peste 100.000 de euro, reprezentând un avans pentru cele 12 spaţii comerciale, în care celebra româncă ar fi vrut să îşi deschidă centre de frumuseţe.

Suspecta i-a promis la vremea respectivă că îi va găsi locurile de pe listele de licitaţii, însă s-a dovedit a fi o escroacă, întrucât a fugit cu banii şi a lăsat-o cu ochii în soare pe “Regina Sprâncenelor”. Anastasia i-a făcut plângere la Parchet însă a recuperat doar 30.000 de dolari, motiv pentru care a continuat procesul. ”Vă solicit să efectuaţi toate demersurile legale pentru tragerea la răspundere penală a făptuitoarei Iulia Irina Teodorescu, urmând ca aceasta să fie obligată la restituirea sumei de 76.285 de euro”, se arată în plângerea făcută în 2011 de Anastasia Soare.

Între timp, avocata a  mai înşelat şase persoane cu peste 200.000 de euro, însă a fost exclusă din barou, iar în 2011 a fost condamnată la 5 ani de închisoare pentru alte fraude, ispăşidu-şi aproape 4 ani din pedeapsă la Penitenciarul Târgşor. Luna trecută, Anstasiei Soare i s-a făcut dreptate şi iată că, după un lung proces, magistraţii de la Curtea de Apel au condamnat-o pe inculpată la 5 ani şi au obligat-o la plata a 76.285 euro, plus cheltuieli de judecată. În plus, la condamnare i s-a mai adăugat o treime din totalul celorlalte pedepse, adică 1 an şi 2 luni de închisoare. În total, avocata are de executat pedeapsa rezultantă de 6 ani şi 2 luni închisoare, dacă această decizie rămâne definitivă. 

Click! spune

Anastasia Soare este o cosmeticiană celebră în România, dar mai ales peste Ocean, iar clientele sale sunt Cindy Crawford, Naomi Campbell, Stephanie Seymour. 

Mai multe