Andie MacDowell, cu un decolteu amețitor la 61 de ani

20 august 2019 17:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Andie MacDowell (61 de ani) s-a afișat, luni, la premiera thriller-ului ”Ready or Not”, într-o rochie cu vedere la sâni. Într-o formă fizică de invidiat, actrița a atras multe priviri admirative pe covorul roșu.

Sexagenara Andie MacDowell a arătat pur și simplu perfect la premiera filmului ”Ready or Not”, într-o rochie lungă, neagră, cu imprimeu floral și un decolteu până aproape de nivelul taliei. Ca și cum decolteul adânc n-ar fi fost suficient, rochia avea și o crăpătură până la jumătatea coapsei pe piciorul stâng.

Iar starul american chiar are ce arăta: perfect tonifiată, purtându-și cu grație ridurile de expresie și cu un zâmbet cuceritor. Nu degeaba spunea ea la un momnet dat că ”îmbătrânirea este o aventură și nu te poți întoarce, dar nu există limită de timp pentru frumusețe”.

Luni seară, Andie MacDowell și-a accesorizat rochia Markarian în valoare de peste 1.800 de euro cu o geantă de mână aurie și sandale negre cu baretă pe gleznă.

Actrița Andie MacDowell, a strâns de-a lungul carierei o avere de 20 de milioane de dolari. În anii ’80 a fost apărut în revista ”Vogue” și a făcut reclame pentru Yves Saint Laurent, Armani, Anne Klein. În 1984 și-a făcut debutul ca actriță în rolul Miss Jane Porter, în filmul ”Greystoke: Legenda lui Tarzan”. De atunci a jucat în numeroase filme de la Hollywood. Lucrează pentru L'Oréal din 1986 și în prezent este ambasador al liniei de cosmetice.

”De-a v-ați ascunselea” într-un conac de ucigași

Filmul ”Ready or Not” este o comedie de groază regizată de Matt Bettinelli-Olpin și Tyler Gillett. Grace, o tânără proaspăt căsătorită, ajunge acasă la familia foarte bogată a soțului ei, Alex Le Domas. O vizită aparent nevinovată se transformă însă într-un joc ”de-a v-ați ascunselea” pe care ea trebuie să-l câștige, contra familiei soțului, pentru a rămâne în viață. Grace nu știe însă că întreg jocul este o vânătoare al cărei premiu este ea însăși, iar Alex se întoarce împotriva familiei lui pentru a-și salva soția. Filmul va rula în cinematografele românești începând din 11 octombrie 2019.

Citește și:

Aşchia nu sare departe de trunchi! Ce fiice frumoase au Uma Thurman şi Andie MacDowell

Helen Mirren a făcut senzație la Cannes! Actrița de 73 de ani și-a vopsit părul roz

Mai multe