Andreea Berecleanu, lacrimi de durere şi dor! "Am sunat-o plângând şi mi-a spus să zâmbesc"

31 octombrie 2017 20:27   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Andreea Berecleanu (42 ani) a avut parte de o surpriză foarte emoţionantă de la mama sa, la mai bine de o lună de la moartea tatălui său. Mama prezentatoarei a surprins-o printr-un gest care i-au adus lacrimi în ochi. Mama Andreei i-a lăsat trei trandafiri la uşă, ultimii din casa părintească, îngrijită de tatăl ştiristei până când a trecut în nefiinţă.

Andreea Berecleanu a scris pe contul ei Facebook despre momentul emoţionant de care a avut parte de la mama sa şi le-a povestit prietenilor virtuali despre sentimentele care au pus stăpânire pe sufletul ei.

"Sper să fi trăit in viata momente de emoţie profundă, greu de povestit! Asta mi s-a întâmplat intr-o seara din acest weekend. Mama mi-a lăsat la uşă o vază cu apă şi 3 trandafiri. Ultimii din curtea părintească, cei pe care tata mi-i oferea la fiecare sfârşit de toamnă. Ea nu a uitat şi s-a transformat în mesagerul lui fără ca măcar să ne vedem. Ca şi cand el i-ar fi lăsat acolo. Am sunat-o plângând şi mi-a spus să zâmbesc...", a scris Andreea Berecleanu pe contul personal de socializare. 

Mai multe