Angelina îşi transformă fetiţa într-un băiat

7 martie 2010 3:27   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În schimb era doar fetiţa de trei ani a cuplului, Shiloh, dar cu un nou look - îmbrăcată cu haine de băiat şi cu o nouă tunsoare, atât de scurtă, încât a stârnit controverse.

Reacţiile pe internet nu au întârziat să apară, unii stilişti ai vedetelor, care "le-au văzut pe toate", declarându-se stupefiaţi de schimbarea drastică.

"Înţeleg că este criză, dar chiar este nevoie ca Angelina să o îmbrace pe Shiloh cu hăinuţele fraţilor ei? Să sperăm că nu îl vom vedea pe Maddox în una dintre rochiţele lui Shiloh", a fost reacţia unei celebre stiliste, Gili Rashal-Niv.

Acesta este cel mai recent semn că Shiloh se simte mai confortabil în "pielea" unui băiat. Chiar Brad Pitt a declarat în emisiunea lui Oprah că fiica lui răspunde numai la nume de băiat.

"Trebuie să-i spunem John", a povestit Brad, observând că atunci când începea să o întrebe "Shi, vrei...", ea îl întrerupea şi îi spunea: "John. Mă numesc John."

Unii experţi sunt de părere că încurajarea unui comportament masculin este o greşeală. "Fetiţele nu au mai fost femei ca să ştie cum trebuie să se poarte, motiv pentru care trebuie să le ajutăm, să le ghidăm în acest sens", a explicat, pentru revista Life and Style, Glenn Stanton, directorul oragnizaţiei "Studierea Formării Familiei".

Pe de altă parte însă, există voci care susţin că permiţându-i fetiţei să poarte ce vrea ea, reprezintă o parte vitală din formarea propriei identităţi.

"Trebuie să înţelegem că, atunci când le oferim pre-şcolarilor libertatea de a experimenta cu modalitatea în care îşi doresc să fie văzuţi în lume, le oferim, de fapt, un dar minunat", a declarat consilierul Karen Deerwester.

Mai multe