Angelina Jolie a încercat să o implice pe Jennifer Aniston în scandalul divorțului de Brad Pitt

6 octombrie 2016 12:46   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Problemele și intrigile iscate de divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt par că nu se mai sfârșesc. Acum, au apărut informați potrivit cărora Agelina ar fi plăuit să o atragă și pe Jennifer Aniston în scandalul divorțului lor.

„Angelina a vrut să se folosească de echipa sa de avocați pentru a face pe Jennifer Aniston să depună mărturie împotriva fostului său soț. A dorit să-i strice reputația și să o implice în presupusele probleme cu drogurile și alcoolul ale lui Brad Pitt”, a declarat o sursă apropiată celor două celebrități, potrivit Radar Online.

Brad a încercat să se pună la adăpost din punct de vedere juridic de Angelina, după ce a făcut o înțelegere cu autoritățile care au în vedere serviciile familiale. Prin acest acord, care este valabil până pe 20 octombrie, Angelina a câștigat custodia celor șase copii, în timp ce Pitt a obținut dreptul la vizitarea acestora. La prima vizită a fost însă nevoie de prezența unui terapeut – iar acesta l-a suspus pe Brad unui test de depistare a consumului de droguri și de alcool.

„Pitt a fost într-o situație imposibilă. Nu a contat ce se întâmpla, nu era nimic pozitiv pentru el. Acuzațiile care i-au fost aduse ar putea fi sau nu bazate pe fapte reale, încă nu știm, dar Angelina l-a jucat pe degete cum a vrut”, a declarat avocatul care s-a ocupat de divorțul celor doi actori.

Mai multe