Angelina Jolie, alături de toți cei șase copii ai ei, la premiera filmului pe care l-a regizat

4 septembrie 2017 14:04   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Angelina Jolie (42 de ani) a participat la un festival cinematografic unde și-a lansat filmului pe care l-a realizat („First They Killed My Father”), dar i-a luat pe toți cei șase copii să o susțină în fața unui public numeros. S-ar putea spune că actriță a făcut o adevărată afacere de familie din acest film.

Angelina și-a pus la bătaie talentele dobândite în spatele camerelor de filmat pentru a spune o poveste ruptă parcă din sufletul ei. Daily Mail a precizat că premiera filmului a avut loc în cadrul Festivalului de Film Telluride, din Colorado (Statele Unite).

Îmbrăcată cu o rochie simplă, albă și apelând la puțin machiaj care nu prea i-a ascuns semnele lăsate de suferința despărțirii de Brad Pitt, Angelina Jolie a fost însoțită de toți cei șase copii, momentul fiind surprins într-o fotografie de grup plină de emoție. Fiul de 16 ani, Maddox Chivan Jolie-Pitt, ale cărui origini se regăsesc în Cambodgia, locul unde s-a turnat filmul, este și producător executiv al peliculei mamei sale deoarece a ajutat la realizarea acestui proiect, el oferind asupra poveștii perspectiva unui copil. Angelina, câștigătoare a unui premiu Oscar, este regizorul, producătorul și co-scenarista filmului „First They Killed My Father”.

Povestea peliculei are la bază cartea scrisă de Loung Ung, azi, o activistă a drepturilor omului, fiind, de asemenea, o surpavieșuitoare a necruțătorului regim Khmer Rouge, din Cambodgia. A reușit să ajungă în Statele Unite pe când avea doar zece ani.

Mai multe