Angelina Jolie, în lacrimi, despre Brad Pitt: ”Vom fi întotdeauna o familie”!

20 februarie 2017 9:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sâmbătă, am avut ocazia de a o vedea pe noua Angelina. Mai puternică, mai deschisă, dar la fel de pasionată de munca ei și la fel de frumoasă ca-n primele zile ale carierei sale actoricești.

Ieri, însă, a fost dat publicității un prim interviu cu actrița, pe care aceasta l-a acordat BBC-ului și-n care a vorbit, pentru prima dată, despre divorțul de Brad Pitt și despre schimbările din viața ei.

Am avut, așadar, ocazia să vedem și cealaltă față a Angelinei. În timpul interviului, Angelina și-a stăpânit cu greu lacrimile, demonstrând că vorbele ei vin cu o încărcătură emoțională puternică și că-n spatele divorțului sunt mai multe lucruri pe care nu le știm, și pe care, probabil, nu o să le aflăm niciodată.

Întrebată fiind dacă vrea să comenteze cumva toate cele întâmplate recent în viața ei personală, actrița în vârstă de 41 de ani s-a mulțumit să spună că separarea a fost într-adevăr o schimbare mare și că a fost perioadă destul de dificilă pentru ea și pentru copii, dar că Brad va face întotdeauna parte din familia lor.

Vezi pe www.okmagazine.ro întreaga declarație a actriței în vârstă de 41 de ani!

Mai multe