Angelina Jolie, noi declaraţii din culisele relaţiei complicate cu Brad Pitt

14 septembrie 2017 13:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Angelina Jolie oferă indicii noi despre motivele care au stat la baza despărţirii sale de Brad Pitt. A realizat că are nevoie de mai multă iubire atunci când se ocupa de regizarea filmului său în Cambodgia, ceea ce a contribuit la decizia dificilă de a pune capăt relaţiei pe care o avea cu Pitt.

Într-un interviu recent în care a vorbit despre filmul, producţie personală,  „First They Killed My Father“, Angelina Jolie a dat de înţeles că a fost inspirată de personajul principal al peliculei, realizând astfel că are nevoie de mai multă iubire în viaţa sa. „ Loung, personajul principal, a trecut prin momente de groază pe parcursul vieţii, dar a avut parte de foarte multă afecţiune, ceea ce a făcut-o să devină cine este astăzi “, a declarat Angelina. Actriţa a mai discutat despre modul în care au reacţionat copii la vestea divorţului. „ Nimic nu a fost uşor. A fost o situaţie foarte dureroasă, iar eu îmi doresc ca familia mea să fie sănătoasă. Copiii mei încep să îşi revină. Mă ajută foarte mult, sunt cei mai buni prieteni pe care i-am avut vreodată. Nimeni nu mi-a fost alături până acum, cu excepţia lor”. Vedeta a abordat subiectul delicat al mutatului din casa pe care a împărţit-o cu Brad într-o casă nouă. „ Mi-au fost necesare câteva luni pentru a reliza că trebuie să fac acest pas. Să accept că va fi nevoie să am o casă, altă casă...”

Filmul Angelinei a avut premiera săptămâna trecută, în Toronto. Fiul cel mare, adoptat în anul 2002 din Cambodgia, pe nume Maddox, este coproducător al filmului şi a declarat pentru presă că i-a făcut deosebită plăcere să lucreze alături de mama sa.

Mai multe