Angelina Jolie s-a mutat cu copiii într-o vilă de 25 de milioane $!

19 mai 2017 10:07   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Angelina Jolie (43 de ani) și cei șase copii ai săi s-au mutat într-o superbă vilă din Hollywood. Actrița a achiziționat proprietatea în valoare de 25 de milioane de dolari în urmă cu o lună. După divorțul de Brad Pitt (53 de ani), bruneta și-a ocupat timpul făcând naveta între SUA și Marea Britanie, unde mai are o casă și unde, de curând, a devenit profesoară la London School of Economics.

În septembrie anul trecut, Angelina Jolie a pus punct mariajului cu Brad Pitt. Copiii au rămas în custodia ei, iar ea și-a văzut de drum. Între timp, a regizat un film despre războiul civil din Cambodgia, „Întâi mi-au ucis tatăl”,  a început să predea  la London School of Economics  în calitate de lector la Centrul pentru femei, pace și securitate din candrul universității și a devenit imaginea unui parfum, „Guerlain”, salariul obținut în urma acestei campanii a fost donat în scopuri caritabile.

Acum, Angelina Jolie și-a găsit o nouă casă - o vilă de lux din Hollywood. Proprietatea are și o istorie. Ea a aparținut celebrului regizor american Cecil Blount Demille, potrivit Daily Mail.

Vila a fost vândută pentru prima oară, în 1916, cu 28.000 de dolari. Este localizată în apropierea parcului Laughilin și la câteva minute cu mașina de casa din Los Feliz, pe care o avea cu Brad Pitt. Vila are 6 dormitoare, 10 băi. Proprietatea are piscină, terasă, o grădină imensă și se întinde pe 8.500 de metri patratii

Mai multe